Luba Uitzendbureau

Heftruckchauffeur

  • Vacature
VMBO
  • Gelderland
Zaltbommel
17 mei 2022

Details van de functie

Logo Over de functie

Je begint om 8 uur met een kopje koffie en samen met je collega's neem je de werkzaamheden van de dag door. Gedurende de dag ben je bezig met het laden en lossen van vrachtwagens door middel van een heftruck. Verder ben jij ook verantwoordelijk voor de aan -en afvoer van de producten bij de dozenmachine. Dit alles is natuurlijk fijn werken in een schone werkomgeving. Jij zorgt er samen met je collega's voor dat de geloste goederen ook weer netjes worden opgeruimd. Zo kan iedereen binnen het team veilig en netjes werken.

Over het bedrijf

Dit transportbedrijf heeft ruim 90 jaar ervaring met transport over de weg en het water. Ze zijn werkzaam in Nederland, BelgiŽ, Luxemburg, Noord-Frankrijk en Duitsland. Ze zijn in het bezit van een groot modern magazijn, waarin ze opslag van goederen verzorgen. Daarnaast hebben ze een speciale afdelingen die assemblage en voorraadbeheer doet voor de groente-, fruit- en bakkerijsector in Nederland.

Binnen je toekomstige nieuwe werkgever leiden ze graag mensen op. Medewerkers krijgen mogelijkheden om vanuit een bbl traject van magazijnmedewerker uit te groeien naar vrachtwagenchauffeur. Binnen dit bedrijf kan je jezelf ontwikkelen en staat een fijne sfeer centraal.

Over Luba

Luba is het grootste uitzendbureau voor het MKB. Met de beste banen, bij de beste werkgevers bij jou in de buurt. Wij hebben altijd persoonlijk contact, zodat we weten wat je nodig hebt om te groeien. En we zijn er voor iedereen. We denken niet in hokjes, we denken met je mee. Waar je ook aan de slag wilt, er is altijd werk bij jou in de buurt. Solliciteer direct!
Sollicitatiewijze:
Bij sollicitatie wordt u doorgelinkt naar de website van Luba Uitzendbureau