Luba Uitzendbureau

Sales Support Medewerker

  • Vacature
  • Zuid-Holland
Nieuwerkerk a/d IJssel
4 juli 2022

Details van de functie

Logo Over de functie

Geen enkele dag is hetzelfde bi jouw werkgever. Zo ben je het ene moment bezig ondersteun je een collega en het andere moment maak je weer een offerte voor een klant. Na het maken van de offerte factureer jij andere orders in het systeem. Zowel intern als extern.
Als er weer een mooie truck is verkocht zorg jij ervoor dat alle documentatie klopt en kan je met het gehele team weer met een goed gevoel naar huis.

Over het bedrijf

Jouw toekomstige werkgever is een mooi familiebedrijf in Nieuwerkerk aan den IJssel. De focus ligt op het importeren en exporteren van voornamelijk vrachtauto's. De familiaire werksfeer kenmerkt zich door een hechte, informele sfeer, waarbij er met veel passie en motivatie gewerkt wordt om de klanten blij te maken.

Over Luba

Luba is het grootste uitzendbureau voor het MKB. Met de beste banen, bij de beste werkgevers bij jou in de buurt. Wij hebben altijd persoonlijk contact, zodat we weten wat je nodig hebt om te groeien. En we zijn er voor iedereen. We denken niet in hokjes, we denken met je mee. Waar je ook aan de slag wilt, er is altijd werk bij jou in de buurt. Solliciteer direct!
Gerelateerde opleidingen:
Gerelateerde opleidingen/cursussen aan de sector(en) van deze vacature:
Sollicitatiewijze:
Bij sollicitatie wordt u doorgelinkt naar de website van Luba Uitzendbureau