Luba Uitzendbureau

Accountmanager

  • Vacature
  • Noord-Brabant
's-Hertogenbosch
24 september 2022

Details van de functie

Logo Over het werk

Als accountmanager heb je een uitdagende en zelfstandige functie. Je adviseert je relaties over productieoplossingen, processen, houtbewerkingsmachines en afzuiginstallaties.
Je bent in staat om klanten te adviseren, hun productieprocessen te verbeteren en hun concurrentiepositie te versterken. Je bent verantwoordelijk voor het realiseren van de verkoopdoelstellingen binnen jouw eigen productgroep. je verdiept je in ontwikkelingen van de markt en signaleert trends.

Je werkzaamheden monitor je nauwkeurig in een modern CRM-systeem, je brengt potentiele afnemers in kaart en bezoekt afnemers om je organisatie en producten te promoten. De producten promoten in ons eigen sales team en dealer organisatie zodat jij leads kunt genereren. De gespreken voer je of zelfstandig of samen met de leadgenerators. Herken jij jezelf in deze functie, bel ons of reageer direct.

Wat wij bieden

  • Auto, laptop en telefoon van de zaak
  • Goed salaris, bonusregeling, pensioen en collectieve verzekering volgens CAO metaalbewerkingsbedrijf

Wat wij vragen

  • Je bent in het bezit van HBO of MBO diploma ( technisch of commercieel)
  • Ervaring in de houtindustrie en verkoop van kapitaal goederen in een prť
  • Commercieel talent
  • Administratief sterk en georganiseerd, enthousiast, gemotiveerd en overtuigend
  • Goede beheersing van de Engels en Nederlandse taal in woord en geschrift.

Over het bedrijf

Jouw toekomstige werkgever is een marktleider in het produceren van hout- en kunststofbewerkingsmachines. Het daadwerkelijke productieproces van de machines vindt plaats in ItaliŽ en zij doen de verkoop, service, opleiding en het onderhoud van deze moderne machines voor de Nederlandse klanten.

Waarom werken bij dit bedrijf? Ze zijn wereldwijde marktleider met het grootste leveringsprogramma. Goeie werksfeer met het team aan gedreven collega's die jou graag willen helpe met je doelstellingen. Diepgang in producten, Goed opleidingsplan met interne en externe trainingen, onderdeel van je opleiding doe je bij ons moederbedrijf in Rimini ItaliŽ.

Over Luba

Luba is het grootste uitzendbureau voor het MKB. Met de beste banen, bij de beste werkgevers bij jou in de buurt. Wij hebben altijd persoonlijk contact, zodat we weten wat je nodig hebt om te groeien. En we zijn er voor iedereen. We denken niet in hokjes, we denken met je mee. Waar je ook aan de slag wilt, er is altijd werk bij jou in de buurt. Solliciteer direct!
Gerelateerde opleidingen:
Gerelateerde opleidingen/cursussen aan de sector(en) van deze vacature:
Sollicitatiewijze:
Bij sollicitatie wordt u doorgelinkt naar de website van Luba Uitzendbureau