Luba Uitzendbureau

Operator

  • Vacature
VMBO
  • Noord-Brabant
Son en Breugel
18 mei 2022

Details van de functie

Logo Over de functie

Als operator food kom je te werken in een hecht team van circa 8 medewerkers, en krijg jij de mogelijkheid om je door middel van opleiding en training verder te ontwikkelen. Op de afdeling worden vers vlees en vleesproducten geproduceerd en verpakt voor de verse retail. Als operator krijg jij met heel veel randzaken te maken en heb je tegelijkertijd veel uitvoerende taken. Zo ben jij verantwoordelijk voor het het draaiende houden van de productie- en inpaklijnen en zorgen dat de processen secuur verricht worden. Ook zorg jij ervoor dat de productiemedewerkers altijd wat te doen hebben en stuur je ze aan waar nodig. Maar wat ga jij precies doen? Je voert als operator food kwaliteitscontroles uit. Kleine storingen los je indien mogelijk zelfstandig op of je schakelt met de technische dienst. Je stelt de machines in en je bediend ze. Als Operator Food verricht je ook kleine onderhoudswerkzaamheden zoals het reinigen en gebruiksonderhoud, waarborgen en aantallen vastleggen en verantwoording afleggen aan jouw meerdere, zijn er afwijkingen in het productieproces en/of productiegegevens? Dan rapporteer je deze. Al met al een leuke afwisselende en uitdagende functie!

Over het bedrijf

Werken bij dit bedrijf betekent dat jij in een team terecht komt waar er een echte ?niet moeilijk doen, als het makkelijk kan? mentaliteit heerst. Ondanks dat het een groot familiebedrijf is bestaande uit verschillende labels met 9 locaties in Nederland en 2000 collega?s, werk je altijd in kleinere teams. Hierdoor heerst er een fijne sfeer op de werkvloer.

Er werken veel verschillende mensen waardoor jij je altijd thuis zal voelen. Je komt te werken in een mooi en representatief pand met zonnepanelen voor eigen energie en warmtepompen voor het verwarmen van algemene ruimtes en verkoelen van de productieruimtes. Ook het water wat gebruikt wordt om het bedrijf schoon te maken wordt door hen zelf opgepompt en verwarmd. Parkeergelegenheid is voldoende aanwezig. Duurzaam ondernemen, de klant centraal zetten en de kracht van een familiebedrijf. Dat zijn voor dit bedrijf belangrijke waarden!

Over Luba

Luba is het grootste uitzendbureau voor het MKB. Met de beste banen, bij de beste werkgevers bij jou in de buurt. Wij hebben altijd persoonlijk contact, zodat we weten wat je nodig hebt om te groeien. En we zijn er voor iedereen. We denken niet in hokjes, we denken met je mee. Waar je ook aan de slag wilt, er is altijd werk bij jou in de buurt. Solliciteer direct!
Gerelateerde opleidingen:
Gerelateerde opleidingen/cursussen aan de sector(en) van deze vacature:
Sollicitatiewijze:
Bij sollicitatie wordt u doorgelinkt naar de website van Luba Uitzendbureau