Luba Uitzendbureau

Assemblage medewerker

  • Vacature
VMBO
  • Noord-Holland
Heerhugowaard
29 juni 2022

Details van de functie

Logo Over de functie

In de functie van assemblage medewerker ga jij ervoor zorgen dat de trapliften en -stoelen zo goed mogelijk worden geassembleerd. Hierbij komen kleine montage werkzaamheden kijken. Het is een veelzijdige functie en je kan op verschillende vlakken worden ingezet in het productieproces. Met jouw oplettende oog zie jij direct als er iets niet klopt en kan dit vanwege je technisch inzicht direct oplossen. Je werkt nauwkeurig en accuraat.

Over het bedrijf

Jouw toekomstige werkgever is een internationaal en innovatief bedrijf dat streeft naar perfectie van het geproduceerde, op maat gemaakte product. Het is een fabrikant met een historie in liften van ruim 130 jaar. De producten worden geheel ontwikkeld vanuit de wensen van de klanten. Door de gesprekken die zij met klanten voeren kunnen ze garanderen dat het een kwalitatief, eigentijds en innovatief product is.

Over Luba

Luba is het grootste uitzendbureau voor het MKB. Met de beste banen, bij de beste werkgevers bij jou in de buurt. Wij hebben altijd persoonlijk contact, zodat we weten wat je nodig hebt om te groeien. En we zijn er voor iedereen. We denken niet in hokjes, we denken met je mee. Waar je ook aan de slag wilt, er is altijd werk bij jou in de buurt. Solliciteer direct!
Gerelateerde opleidingen:
Gerelateerde opleidingen/cursussen aan de sector(en) van deze vacature:
Sollicitatiewijze:
Bij sollicitatie wordt u doorgelinkt naar de website van Luba Uitzendbureau