Luba Uitzendbureau

Productiemedewerker

  • Vacature
VMBO
  • Zuid-Holland
Gouda
4 juli 2022

Details van de functie

Logo Over de functie

Je start je dienst met het aantrekken van beschermende kleding, schoenen en het reinigen van je handen. Daarna ga je afhankelijk op welke afdeling je staat diverse vulmachines bedienen, het uitvoeren van kwaliteits checks, het ophangen van vleesproducten in wagens en of karren en je zorgt ervoor dat je producten klaar zijn om ingepakt te worden.

Over het bedrijf

Jouw toekomstige werkgever is een vijfde generatie familiebedrijf. De organisatie kenmerkt zich door een lange termijn visie met oog voor traditie en kwaliteit. Van grondstof tot eindproduct wordt alles vanuit Gouda geregeld. De organisatie ontwikkelt zich snel en er heerst een informele en fijne werksfeer. Uiteraard zorgje ervoor dat je werkomgeving schoon en netjes is. De werkzaamheden kunnen een fysieke inspanning van je vragen. Om goed te kunnen communiceren met je medecollega's beheerst je bij voorkeur de Nederlandse taal, maar in ieder geval de Engelse taal.

Over Luba

Luba is het grootste uitzendbureau voor het MKB. Met de beste banen, bij de beste werkgevers bij jou in de buurt. Wij hebben altijd persoonlijk contact, zodat we weten wat je nodig hebt om te groeien. En we zijn er voor iedereen. We denken niet in hokjes, we denken met je mee. Waar je ook aan de slag wilt, er is altijd werk bij jou in de buurt. Solliciteer direct!
Gerelateerde opleidingen:
Gerelateerde opleidingen/cursussen aan de sector(en) van deze vacature:
Sollicitatiewijze:
Bij sollicitatie wordt u doorgelinkt naar de website van Luba Uitzendbureau