Luba Uitzendbureau

Logistiek medewerker

Details van de functie

Logo Over de functie

Voor jouw nieuwe werkgever op Rotterdam-Heijplaat zijn wij op zoek naar een logistiek administratief medewerker. Jij zal verantwoordelijk zijn voor het klantcontact met vervoerders en vervoersdocumenten opmaken. Binnen deze functie is het belangrijk dat je verstand hebt van Incoterms, zodat duidelijk is wie verantwoordelijk is voor alles wat er gebeurt tijdens internationale transacties. Samen met twee andere collega's zal je de belangrijkste schakel zijn voor zowel operations, interne collega's en de klanten. Het is belangrijk dat je communicatief en administratief sterk bent en nauwkeurig weet te werken. Deze baan betreft een fulltime functie van maandag tot en met vrijdag van 07:00 tot 15:30. Jouw nieuwe werkgever is slecht te bereiken met het openbaar vervoer, dus is het van belang dat jij in het bezit bent van eigen vervoer.

Over het bedrijf

Jouw werkgever is een leverancier van staalkabel(stroppen) en andere hef-, hijs-, en verankeringsmaterialen en -diensten voor de maritieme offshore industrie (groothandel). Zij zijn gevestigd op de Heijplaat in Rotterdam en bevinden zich in het havengebied. Het bedrijf maakt deel uit van een grote groep van bedrijven die strategisch gelegen zijn in o.a. Nederland, de Verenigde Staten, Singapore en Qatar. Op hun locatie in Rotterdam werken zo'n 50 man, waarvan zo'n 20 in de productie. Op deze locatie komen de staalkabels binnen en worden ze gereed gemaakt voor gebruik. Van deze werkgever kun je verwachten dat ze bij het zien van de juiste mentaliteit en goede inzet daadwerkelijk in je zullen investeren om door te kunnen groeien binnen het bedrijf.

Over Luba

Luba is het grootste uitzendbureau voor het MKB. Met de beste banen, bij de beste werkgevers bij jou in de buurt. Wij hebben altijd persoonlijk contact, zodat we weten wat je nodig hebt om te groeien. En we zijn er voor iedereen. We denken niet in hokjes, we denken met je mee. Waar je ook aan de slag wilt, er is altijd werk bij jou in de buurt. Solliciteer direct!
Sollicitatiewijze:
Bij sollicitatie wordt u doorgelinkt naar de website van Luba Uitzendbureau