Aktiesport B.V.

Studio Assistant

 • Vast contract
HBO
 • Noord-Holland
Aalsmeer
29 april 2022

Details van de functie

Logo Aktiesport maakt samen met Perry deel uit van Sports Unlimited Retail (SUR) en richten zich beide op de verkoop van Sports & Adventure producten met een lifestyle vertaling. Het zijn twee sterke retailformules die verder gaan, waar andere sportretailers stilstaan! SUR is sinds 1 juli 2021 onderdeel van de Iberian Sports Retail Group. ISRG is één van de belangrijkste en grootste sportretailers van Europa met meer dan 350 vestigingen in Spanje en Portugal onder de naam Sprinter en Sportzone. De JD Sports winkels in Spanje en Portugal vallen eveneens onder ISRG. In totaal heeft ISRG meer dan 6.000 medewerkers. Zowel SUR als ISRG heeft een duidelijke uitgesproken ambitie om de beste te zijn. Samen bundelen we onze krachten om de markt te veroveren! Als organisatie staan wij voor de volgende kernwaarden: klantgericht, resultaatgericht, discipline, samenwerken, luisteren en energie. Daarnaast is diversiteit en gelijkheid in onze organisatie erg belangrijk. Wij geloven dat je pas echt jezelf kan zijn en je talenten optimaal kan benutten zodra je in een veilige omgeving bent en met respect behandeld wordt, ongeacht onze verschillen. Iedereen is welkom in onze winkels, op kantoor, bij onze evenementen en natuurlijk online!
?Because we believe there is only one world, one life and one body that makes you feel fantastic!?
Acquisitie naar aanleiding van deze advertentie wordt niet op prijs gesteld.
Een integriteitscontrole via het waarschuwingsregister van de stichting Fraude Aanpak Detailhandel is onderdeel van de sollicitatieprocedure.

Functiebeschrijving

Als Studio Assistant ben je mede verantwoordelijk voor het binnenhalen, uitpakken, sorteren en klaarmaken (preppen) van de producten voor fotografie. Je ondersteunt vooral de Studio Coördinator en fotograaf bij hun taken in de studio. Alle artikelen in onze Perry en Aktiesport webshops en bijbehorende instore shopscreens worden in onze eigen fotostudio gefotografeerd. Vanaf het moment dat de nieuwe collecties van diverse merken binnenkomen op ons aangrenzende distributiecentrum ben jij samen met de studio coördinator aan zet. Uiteraard weet je vanuit de planning wanneer de artikelen verwacht worden. Jij zorgt voor het zo snel mogelijk, correct en volledig ontvangen, controleren en administreren van de goederen in de studio en dat deze daarna zo goed mogelijk klaargemaakt worden voor fotografie. Denk daarbij o.a. aan het stomen van de kleding, veteren van schoenen en het opvullen van rugtassen. Wij hebben ons tot doel gesteld om álle artikelen binnen 48uur online te hebben staan. Daarnaast:

 • Zoek je naar passende leveranciersbeelden in de database, zodat we ons doel behalen en alle artikelen binnen 48 uur online staan;

 • Ondersteun je de Social Media Marketeer bij het maken en voorbereiden van Social beelden.Functie-eisen

Een uitdagende baan, een bijzonder plezierige werksfeer en leuke collega's. Het is de ideale baan met veel (eigen) verantwoordelijkheid. Geen dag is hetzelfde binnen de dynamische wereld van de retail! Wat nog meer?

 • Personeelskorting op alle spullen die Perry, Aktiesport, JD en Size? verkopen;

 • Reiskostenvergoeding en pensioenregeling;

 • Een passend salaris;

 • Thuiswerkfaciliteiten (in bruikleen)

 • 24 vakantiedagen;

 • Overige mooie secundaire arbeidsvoorwaarden en diverse personeelsvoorzieningen.Arbeidsvoorwaarden

Jij bent de studio assistent die wij zoeken omdat je beschikt over de onderstaande talenten, eigenschappen en ervaringen:

 • Je beschikt over goede communicatieve vaardigheden;

 • Goede beheersing van de Nederlandse en Engelse taal;

 • Zorgvuldig en gestructureerd werken en schakelen;

 • Flexibel en stressbestendig;

 • Kennis van Microsoft Office (vooral Excel).

Je bent daarnaast fulltime (38 uur) beschikbaar en vindt het fijn om in de dynamische wereld van Retail te werken. Ben jij zelfstandig, proactief, vindingrijk, servicegericht en ondernemend? Zoek je graag de samenwerking met je collega's? Dan ben jij de kandidaat die wij zoeken!
Gerelateerde opleidingen:
Gerelateerde opleidingen/cursussen aan de sector(en) van deze vacature:
Sollicitatiewijze:
Bij sollicitatie wordt u doorgelinkt naar de website van Aktiesport B.V.