Luba Uitzendbureau

Technisch magazijnmedewerker

Details van de functie

Logo Over de functie

Je komt in een klein magazijn te werken waar alle technische onderdelen opgeslagen zijn. Jij bent er verantwoordelijk voor dat alle in- en uitgaande goederen worden geladen, gelost en administratief vast worden gelegd in het systeem. Daarom heb jij al eerder in een magazijn met technische producten gewerkt en weet jij hoe je met computers om moet gaan. Jij gaat, samen met jouw collega's, de orders verzamelen aan de hand van bestellijsten en daarnaast zorg jij ervoor dat het magazijn op orde blijft. Het rijden met de hef- en reachtruck is ook onderdeel van jouw werk. Tot slot houd jij je administratie goed bij. Je voert gegevens met betrekking tot de goederen in het computersysteem in, houdt de opslag van goederen en archivering van documenten goed bij.

In deze functie ga je in dagdiensten aan de slag. Een week werk je van 7:00 uur tot 16:00 uur en de volgende week van 9:00 uur tot 18:00 uur.

Over het bedrijf

Dit high tech bedrijf is in een fris, nieuw en licht gebouw gevestigd op het bedrijventerein van Ypenburg. Er heerst een huiskamer sfeer in het pand en dat merk je vanaf het moment dat je binnenkomt! Wat ze precies doen? Ze ontwikkelen en assembleren megatronische producten voor onder andere de medische industrie. Hierbij kun je denken aan chips en allerlei andere kleine onderdelen tot en met complete scansystemen. En dat allemaal in een pand van ruim 4000 vierkante meter.

Over Luba

Luba is het grootste uitzendbureau voor het MKB. Met de beste banen, bij de beste werkgevers bij jou in de buurt. Wij hebben altijd persoonlijk contact, zodat we weten wat je nodig hebt om te groeien. En we zijn er voor iedereen. We denken niet in hokjes, we denken met je mee. Waar je ook aan de slag wilt, er is altijd werk bij jou in de buurt. Solliciteer direct!
Sollicitatiewijze:
Bij sollicitatie wordt u doorgelinkt naar de website van Luba Uitzendbureau