Luba Uitzendbureau

(Junior) accountmanager

Details van de functie

Logo Over de functie

Als (Junior) accountmanager ben jij samen met commerciŽle team verantwoordelijk voor het verkoopplan. In de ochtend log in je in het systeem en alle leads en aanvragen van klanten en leveranciers of distribiteurs die binnen komen handel jij tijdig af. Hierbij wordt gebruik gemaakt van handige digitale tools. Je gaat dan ook gestructureerd te werk om dit zo efficiŽnt mogelijk af te handelen zonder de kwaliteit uit het oog te verliezen. Verder gedurende de dag ben je bezig met het verwerken van alle informatie van (nieuwe) klanten en zorg je dat dit wordt verwerkt in een goede offerte die je vervolgens bij de klanten neerlegt. Is er een product verstuurd ben jij degene die schakelt met de klanten of het in goede orde is ontvangen.

Hebben jullie overleg over productontwikkeling, klantencontact en aanvragen zorg jij dat dit goed verzorgt is en deel je jouw ideeŽn met je collega?s van het commerciŽle team. Je ondersteunt het gehele verkoopproces van A tot Z. Jij bent samen met je collega?s verantwoordelijk voor de commerciŽle afdeling binnen het bedrijf en met elkaar brengen jullie het bedrijf verder.

Gaan jouw interesses op commercieel gebied nog verder? Dan zijn er ook mogelijkheden om mee te gaan naar beurzen om zo meer over het bedrijf, de producten en de klanten te leren.

Over het bedrijf

Jouw toekomstige werkgever is specialist op het gebied van sjalotten-, uien en knoflookspecialiteiten. Van de teelt tot de selectie, verpakking en distributie; zij verzorgen het proces van A tot Z. Door de directe relatie met haar klanten kan zij snel inspelen op de wens van de klant om hoogwaardige voedingsingrediŽnten te ontwikkelen. Meewerken, samenwerken en inspireren zijn de kernwoorden!

Over Luba

Luba is het grootste uitzendbureau voor het MKB. Met de beste banen, bij de beste werkgevers bij jou in de buurt. Wij hebben altijd persoonlijk contact, zodat we weten wat je nodig hebt om te groeien. En we zijn er voor iedereen. We denken niet in hokjes, we denken met je mee. Waar je ook aan de slag wilt, er is altijd werk bij jou in de buurt. Solliciteer direct!
Gerelateerde opleidingen:
Gerelateerde opleidingen/cursussen aan de sector(en) van deze vacature:
Sollicitatiewijze:
Bij sollicitatie wordt u doorgelinkt naar de website van Luba Uitzendbureau