Luba Uitzendbureau

Reparatiemonteur

Details van de functie

Logo Over het werk

Als reparatiemonteur ga je aan de slag op de afdeling Reparatie. Hier komen rolcontainers en andere logistieke opslag- en transportmiddelen binnen die hersteld moeten worden. Een kromme buis recht maken, losgekomen lassen weer vast lassen en natuurlijk de wielen en de gaffels controleren. Dit behoort allemaal tot jouw taken.

Wat wij bieden

  • Een leuke, afwisselende functie;
  • Een baan bij een leuke, gezellige werkgever;
  • Een mooi uurloon vanaf ?11,50 per uur.

Wat wij vragen

  • Je spreekt bij voorkeur de Nederlandse of de Engelse taal, dit is echter niet vereist;
  • Je hebt enige relevante werkervaring en je weet van aanpakken.

Over het bedrijf

Deze leuke werkgever in Breda is sinds 1994 actief op het terrein van rolcontainers en andere logistieke opslag- en transportmiddelen. Ze houden zich bezig met: productie, reparatie, modificatie, onderhoud, verhuur van alle typen rolcontainers en andere logistieke opslag- en transportmiddelen. Je gaat aan de slag bij een jong en dynamisch bedrijf.

Over Luba

Luba is het grootste uitzendbureau voor het MKB. Met de beste banen, bij de beste werkgevers bij jou in de buurt. Wij hebben altijd persoonlijk contact, zodat we weten wat je nodig hebt om te groeien. En we zijn er voor iedereen. We denken niet in hokjes, we denken met je mee. Waar je ook aan de slag wilt, er is altijd werk bij jou in de buurt. Solliciteer direct!
Gerelateerde opleidingen:
Gerelateerde opleidingen/cursussen aan de sector(en) van deze vacature:
Sollicitatiewijze:
Bij sollicitatie wordt u doorgelinkt naar de website van Luba Uitzendbureau