Luba Uitzendbureau

Montagemedewerker

Details van de functie

Logo Over de functie

Als montagemedewerker ga je aan de slag op afdeling Montage. Hier komen alle door je collega's geproduceerde onderdelen bij elkaar. Deze moeten door jou in elkaar gezet worden tot een rolcontainer, orderpickkar, enz. Jij bent tevens de laatste controle voordat de producten worden afgehaald door of vervoerd naar de klant.

Over het bedrijf

Deze leuke werkgever in Breda is sinds 1994 actief op het terrein van rolcontainers en andere logistieke opslag- en transportmiddelen. Ze houden zich bezig met: productie, reparatie, modificatie, onderhoud en verhuur van alle typen rolcontainers en andere logistieke opslag- en transportmiddelen. Je gaat aan de slag bij een jong en dynamisch bedrijf.

Over Luba

Luba is het grootste uitzendbureau voor het MKB. Met de beste banen, bij de beste werkgevers bij jou in de buurt. Wij hebben altijd persoonlijk contact, zodat we weten wat je nodig hebt om te groeien. En we zijn er voor iedereen. We denken niet in hokjes, we denken met je mee. Waar je ook aan de slag wilt, er is altijd werk bij jou in de buurt. Solliciteer direct!
Gerelateerde opleidingen:
Gerelateerde opleidingen/cursussen aan de sector(en) van deze vacature:
Sollicitatiewijze:
Bij sollicitatie wordt u doorgelinkt naar de website van Luba Uitzendbureau