Sectorinstituut Transport en Logistiek

Ambrosius Transport (Hoogeveen) heeft plek voor BBL-leerlingen Chauffeur Wegvervoer – bijrijders buitenland

Details van de functie

Logo Ben jij (bijna) klaar met je VMBO? Of heb je niet de juiste MBO-keuze gemaakt? Wil je aan de slag in de wereld van transport en logistiek? Ambrosius Transport in Hoogeveen heeft nog een aantal mooie leerwerkplekken voor BBL-ers die vrachtwagenchauffeur willen worden. Als BBL-er werk je 4 dagen per week in de praktijk. Daarnaast volg je 1 dag per week een opleiding bij een ROC bij jou in de buurt.

Waar werk je?
Je gaat aan de slag bij Ambrosius Transport in Hoogeveen. Een mooi leerbedrijf met een breed spectrum aan transportoplossingen. Het werkgebied van Ambrosius is de Benelux, aangevuld met het westelijk deel van Duitsland (ruwweg van het Ruhrgebied tot aan Bremen). Ambrosius verzorgt transport op maat voor hun opdrachtgevers, ook buiten dit gebied. Voor bepaalde ritten werkt Ambrosius Transport met bijrijders. Denk hierbij aan het transport van meubelen en keukens.

Als BBL-leerling maak je samen met een chauffeur meerdaagse ritten naar het buitenland. Je verblijft bijvoorbeeld 1 dag in Duitsland om vervolgens in Nederland te gaan lossen. Voor deze leerwerkplek moet je minimaal 18 jaar zijn aan het begin van het schooljaar. Het werk is fysiek vrij zwaar.

Blij met een leerling zoals jij!
Als leerling chauffeur heb je te maken met je leerbedrijf, met het ROC en met het Sectorinstituut Transport en Logistiek (STL). Bij STL krijg je een eigen adviseur, die ervoor zorgt dat jouw BBL-traject soepel verloopt. STL neemt jou in dienst, regelt een leerbedrijf voor je en maakt iedere vier weken salaris naar je over.

Je komt in aanmerking voor een BBL-opleiding in transport als onderstaande punten bij jou passen:

• Je bent (bijna) klaar met je vmbo-opleiding;
• Je wilt graag vrachtwagenchauffeur worden;
• Je wilt een baan met vrijheid ιn verantwoordelijkheid;
• Je woont in de buurt van Hoogeveen.

Wat krijg je?
• Een salaris;
• Duizenden euro’s korting op je rijopleiding;
• Persoonlijke begeleiding door een praktijkbegeleider op het leerbedrijf;
• Persoonlijke begeleiding door een adviseur van het Sectorinstituut Transport en Logistiek.
• Gratis arbocursus, heftruck- of reachtruck-certificaat en veiligheidsschoenen;
• Kans op een baan bij jouw leerbedrijf.

Echt iets voor jou?
Reageer dan direct op deze leerwerkplek door op de sollicitatiebutton te klikken. We nemen dan binnen twee werkdagen contact met je op. Wil je eerst meer weten over STL? Kijk dan op www.stl.nl/bbl?utm_medium=referral&utm_source=roc&ut… of bel Mascha Menzo [klik hier voor het telefoonnummer] . Voor meer informatie over Ambrosius Transport ga je naar www.ambrosius.nl.

STL: van en voor de sector Transport en Logistiek
Sectorinstituut Transport en Logistiek staat voor een vitale sector met de beste werknemers die met plezier aan het werk zijn en blijven. STL werkt. Voor jou!
Gerelateerde opleidingen:
Gerelateerde opleidingen/cursussen aan de sector(en) van deze vacature:
Sollicitatiewijze:
Bij sollicitatie wordt u doorgelinkt naar de website van Sectorinstituut Transport en Logistiek
Contactpersoon:
Mascha Menzo, adviseur Sectorinstituut
E-mailadres:

Acquisitie n.a.v. deze functie wordt niet op prijs gesteld!