Sectorinstituut Transport en Logistiek

Logistiek medewerker/Chauffeur Wegvervoer (BBL) voor Buchner Transport BV te Almkerk

  • Vacature
  • Stageplaats
  • BBL-plek
VMBO
  • Noord-Brabant
  • Zuid-Holland
Almkerk
2 mei 2022
31 december 2022

Details van de functie

Logo Wil je geld verdienen en een MBO-diploma halen? Kies dan aansluitend aan je VMBO voor een leerwerktraject van Sectorinstituut Transport en Logistiek.

Waar werk je?

Je komt in dienst bij Sectorinstituut Transport en Logistiek en gaat aan de slag bij Buchner Transport BV in Almkerk. Daar ga je vier dagen werken. Dit is een betaalde baan, dus je begint meteen met geld verdienen. 1 dag per week ga je naar een ROC of Vakschool bij jou in de buurt. Daarnaast krijg je de heftruck training aangeboden.

Studieplan
Omdat die rijbewijzen best duur zijn, heeft Sectorinstituut Transport en Logistiek het StudiePlan. Sectorinstituut Transport en Logistiek zorgt ervoor dat je profiteert van subsidies en dat je eenvoudig via je salaris spaart voor je rijbewijzen. Een grote smak geld is niet nodig, want je kunt met het StudiePlan gespreid betalen.

Sectorinstituut Transport en Logistiek is de grootste landelijke partij in Nederland die jong talent helpt om binnen Transport en Logistiek een vak te leren via een MBO-leerwerktraject. Daar wil jij toch ook bijhoren?

Kijk op www.stl.nl/bbl?utm_medium=referral&utm_source=roc&ut… voor meer informatie of meld je meteen aan via de sollicitatielink.
Gerelateerde opleidingen:
Gerelateerde opleidingen/cursussen aan de sector(en) van deze vacature:
Sollicitatiewijze:
Bij sollicitatie wordt u doorgelinkt naar de website van Sectorinstituut Transport en Logistiek
Contactpersoon:
Mascha Menzo, adviseur Sectorinstituut
E-mailadres:

Acquisitie n.a.v. deze functie wordt niet op prijs gesteld!