Sectorinstituut Transport en Logistiek

Chauffeur Wegvervoer (BBL) regio Zeewolde

  • Vacature
  • Stageplaats
  • BBL-plek
VMBO
  • Flevoland
  • Gelderland
Zeewolde
2 mei 2022
3 juni 2023

Details van de functie

Logo Start jij met de BBL-opleiding tot chauffeur wegvervoer, maar heb je nog geen leerbedrijf? Kies dan aansluitend aan je vmbo voor een leerwerktraject van Sectorinstituut Transport en Logistiek (STL) en dan start jij bij leerbedrijf C. van den Brink Transporten BV in Zeewolde

Hoe ziet je werkdag eruit?
Als BBL-leerling chauffeur wegvervoer start je bij C. van den Brink transporten eerst met de logistieke werkzaamheden. Denk hierbij aan; orderpicken, laden en lossen van de vrachtwagens en heftruck rijden. Zodra jij je C rijbewijs in bezit hebt bestaat de mogelijkheid om te gaan rijden met de bakwagen. Bij goed functioneren en afronden van de opleiding met diploma zijn er mogelijkheden om in dienst te komen bij het leerbedrijf zelf.

Wat kan je verwachten als BBL-leerling chauffeur wegvervoer?
  • Salaris conform de cao Beroepsgoederenvervoer;
  • 4 dagen werken en 1 dag naar een ROC of vakschool bij jou in de buurt;
  • Je groot rijbewijs behalen in combinatie met een MBO-diploma;
  • Gratis arbo-/heftruck training en veiligheidsschoenen;
  • Krijgt je eigen studieplan om je groot rijbewijs te behalen.

Waar werk je?
Je komt in dienst bij STL en gaat aan de slag bij C. van den Brink Transporten BV in Zeewolde. Daar ga je vier dagen werken. Dit is een betaalde baan, dus je begint meteen met geld verdienen. 1 dag per week ga je naar een ROC of vakschool bij jou in de buurt. Daarnaast ga je je rijbewijzen halen bij de beste verkeersscholen in jouw regio, zodat je uiteindelijk Chauffeur Wegvervoer kunt worden!

Voor welk bedrijf kom je te werken?
C. van den Brink Transporten is een transportbedrijf met circa 70 medewerkers. Het is een familiebedrijf en bestaat al ruim 75 jaar. Zij verrichten de volgende activiteiten: Nationaal transport, distributie en groupage, maar ook op- en overslagdiensten en voorraadbeheer. Binnen C. van den Brink Transporten hebben zij al jarenlange ervaringen met het opleiding tot chauffeurs en logistiek medewerkers.

Interesse?
Solliciteer dan direct op de vacature en collega Daan Beckers neemt dan zo snel mogelijk contact met jou op! Wil je meer weten over Sectorinstituut Transport en Logistiek (STL)? Kijk dan op www.stl.nl/bbl?utm_medium=referral&utm_source=roc&ut… . Je kunt natuurlijk ook zelf bellen naar [klik hier voor het telefoonnummer] . Neem ook een kijkje op de website van C. van den Brink Transporten BV www.brinktransport.com of kijk op hun facebookpagina.

Sectorinstituut Transport en Logistiek is de grootste landelijke partij in Nederland die jong talent helpt om binnen Transport en Logistiek een vak te leren via een MBO-leerwerktraject. Daar wil jij toch ook bij horen?
Gerelateerde opleidingen:
Gerelateerde opleidingen/cursussen aan de sector(en) van deze vacature:
Sollicitatiewijze:
Bij sollicitatie wordt u doorgelinkt naar de website van Sectorinstituut Transport en Logistiek
Contactpersoon:
Daan Beckers, adviseur Sectorinstituut
E-mailadres:

Acquisitie n.a.v. deze functie wordt niet op prijs gesteld!