Sectorinstituut Transport en Logistiek

Logistiek medewerker (BBL) regio Rotterdam

  • Vacature
  • Stageplaats
  • BBL-plek
VMBO
  • Zuid-Holland
Barendrecht
2 mei 2022
31 december 2022

Details van de functie

Logo Wil jij je MBO-diploma behalen voor logistiek medewerker en direct ook geld verdienen? Kies dan aansluitend aan je vmbo voor een leerwerktraject van Sectorinstituut Transport en Logistiek (STL) en dan start jij bij leerbedrijf Ambtman jr. in Barendrecht.

Interesse?
Solliciteer dan direct op deze vacature. Stuur een e-mail naar [stuur een e-mail] met je naam, telefoonnummer en e-mailadres en collega Cecile de Boer neemt contact met jou op! Je kunt natuurlijk ook zelf bellen naar [klik hier voor het telefoonnummer] .

Hoe ziet je werkdag eruit?
Als BBL-leerling logistiek medeweker kom je bij Ambtman jr. in Barendrecht in een klein, maar hecht team terecht. Je gaat aan de slag met 4 collega’s, waarvan 2 op kantoor en 2 in het magazijn. Samen zorgen jullie ervoor om de inkomende goederen te lossen en te plaatsen in het magazijn. Uiteraard zorg jij er ook voor om de goederen verzendklaar te maken. Voorraadbeheer, orderpicken en de logistieke planning zullen ook onder jouw werkzaamheden gaan vallen.

Wat kan je verwachten als BBL-leerling logistiek medewerker?
  • Een passend salaris tijdens je opleiding;
  • 4 dagen werken en 1 dag naar een ROC of vakschool bij jou in de buurt;
  • Persoonlijke begeleiding;
  • Gratis arbocursus, heftruck- of reachtruckcertificaat en veiligheidsschoenen.

Waar werk je?
Je komt in dienst bij STL en gaat aan de slag bij Ambtman jr. in Barendrecht. Daar ga je vier dagen werken. Dit is een betaalde baan, dus je begint meteen met geld verdienen. 1 dag per week ga je naar een ROC of vakschool bij jou in de buurt.

Voor welk bedrijf kom je te werken?
Ambtman jr. is een solide, zelfstandig en onafhankelijk bedrijf dat al sinds 1977 acties is in de voedselbranche. De opslag en distributie van de producten vinden plaats vanuit Ambtman jr. zijn eigen magazijn in Barendrecht, met een oppervlakte van 1200 m2. Zij leveren aan de distributiecentra van alle supermarktketens in Nederland en groothandels.

Interesse?
Solliciteer dan direct op deze vacature: Stuur een e-mail naar [stuur een e-mail] met je naam, telefoonnummer en e-mailadres en collega Cecile de Boer neemt contact met jou op! Wil je meer weten over Sectorinstituut Transport en Logistiek (STL)? Kijk dan op www.stl.nl/bbl?utm_medium=referral&utm_source=roc&ut… . Neem ook een kijkje op de website van Ambtman jr.in Barendrecht www.ambtman.nl/ of kijk op hun facebookpagina.

Sectorinstituut Transport en Logistiek is de grootste landelijke partij in Nederland die jong talent helpt om binnen Transport en Logistiek een vak te leren via een MBO-leerwerktraject. Daar wil jij toch ook bij horen?
Gerelateerde opleidingen:
Gerelateerde opleidingen/cursussen aan de sector(en) van deze vacature:
Sollicitatiewijze:
Bij sollicitatie wordt u doorgelinkt naar de website van Sectorinstituut Transport en Logistiek
Contactpersoon:
Cecile de Boer
E-mailadres: