Luba Uitzendbureau

Logistiek medewerker

Details van de functie

Logo Over de functie

Met een team collega's zorg je ervoor dat de logistieke processen binnen de organisatie in Westzaan in goede banen worden geleid. Zo ben je bezig met het laden en lossen van vrachtwagens en containers, om ze vervolgens op de juiste plek in het magazijn te plaatsen.

Als logistiek medewerker rij je rond op een heftruck-, reachtruck- en/of combitruck in een modern warehouse in een gloednieuw pand. Zo ga je werken met de nieuwste apparatuur, waar je met bijvoorbeeld de combitruck tot wel 20 meter de hoogte in kan gaan. Hierbij is het dus wel van belang dat je geen hoogtevrees hebt. Je komt te werken in een gezellige, hardwerkende groep met een echte "sporters" mentaliteit. In het team werk je zowel samen als zelfstandig. Na een week hard werken sluiten jullie op vrijdagmiddag gezamenlijk de week af met een lekkere lunch of een borrel.

Over het bedrijf

De organisatie gevestigd in Westzaan en in Middenbeemster is een logistieke dienstverlener gespecialiseerd in (internationaal) transport en warehouse. Zo beschikken zij over verschillende soorten vrachtwagens, waar zij verschillende soorten producten mee vervoeren. Hierbij kan je denken aan; bloemen, noten, zaden, pinda's, tuinbouwproducten, peulvruchten, fruit en bloembollen. Zij maken het mogelijk om de producten gekoeld of verwarmd te voeren en daarnaast ook nog de luchtvochtigheid in de hand houden. Daarnaast hebben zij een geconditioneerd warehouse met een capaciteit van ruim 15.000 m2, hier kunnen producten verwarmd of sterk gekoeld worden opgeslagen.

Over Luba

Luba is het grootste uitzendbureau voor het MKB. Met de beste banen, bij de beste werkgevers bij jou in de buurt. Wij hebben altijd persoonlijk contact, zodat we weten wat je nodig hebt om te groeien. En we zijn er voor iedereen. We denken niet in hokjes, we denken met je mee. Waar je ook aan de slag wilt, er is altijd werk bij jou in de buurt. Solliciteer direct!
Sollicitatiewijze:
Bij sollicitatie wordt u doorgelinkt naar de website van Luba Uitzendbureau