Luba Uitzendbureau

Logistiek medewerker

Details van de functie

Logo Over de functie

Binnen dit hechte familiebedrijf in het transport staat het welzijn van het personeel centraal. De cultuur binnen de organisatie is zo dat iedereen hard werkt, doorpakt en voor elkaar een stapje extra zet om alles die dag weer voor elkaar te krijgen.

In de baan van logistiek medewerker ben je voor een aantal zaken verantwoordelijk. De binnenkomende goederen worden door jou en je collega's die er vaak al jaren werken uit de vrachtwagens geladen en in het magazijn verwerkt, zodat ze naar de juiste bestemming verzonden kunnen worden. Wanneer het transport voor verzending in de loop van de dag arriveert zorg jij ervoor dat de bestellingen op de juiste plek gezet zijn en veilig kunnen worden verzonden. Dit doe je bijvoorbeeld door producten te sealen en met de elektrische pompwagen op basis van artikelnummer op de juiste plek te zetten. Binnen deze organisatie kan jij je snel bewijzen en er wordt op termijn gekeken waar jij het beste tot je recht komt om zo te zien wat de beste plek voor jou is.

Over het bedrijf

Binnen dit mooie transportbedrijf heerst een gemoedelijke sfeer, mede omdat het een familiebedrijf is. Gevestigd in Roelofarendsveen is het inmiddels een grote organisatie van zo'n 170 mensen; in het warehouse en op kantoor zijn dit er zo'n 60, en de rest is werkzaam in het transport.

Over Luba

Luba is het grootste uitzendbureau voor het MKB. Met de beste banen, bij de beste werkgevers bij jou in de buurt. Wij hebben altijd persoonlijk contact, zodat we weten wat je nodig hebt om te groeien. En we zijn er voor iedereen. We denken niet in hokjes, we denken met je mee. Waar je ook aan de slag wilt, er is altijd werk bij jou in de buurt. Solliciteer direct!
Sollicitatiewijze:
Bij sollicitatie wordt u doorgelinkt naar de website van Luba Uitzendbureau