Luba Uitzendbureau

Logistiek medewerker

  • Vacature
  • Zuid-Holland
Koudekerk aan den Rijn.
19 mei 2022

Details van de functie

Logo Over de functie

Je komt te werken in dagdiensten maar omdat het tussen april en eind oktober wat drukker is ben je dan bereid om mee te draaien in een 2-ploegendienst. Je gaat alle voorkomende werkzaamheden oppakken binnen een technisch magazijn. Denk hierbij aan bijvoorbeeld het laden en lossen van vrachtwagens, het opruimen van goederen en het netjes houden van het magazijn. Je bent in bezit van een heftruckcertificaat, met de heftruck verplaatst jij dan ook diverse goederen in- en door het magazijn. Ook spring je elders in het magazijn en de productie bij waar dit nodig is. Daarnaast zorg je voor een klein stukje bijkomende administratie en zorg je dat orders verzendklaar zijn en keurig de deur uit gaan. Het is een pré wanneer je in bezit bent van rijbewijs C, dit zodat je kan helpen als er bijvoorbeeld een vrachtwagen verplaatst dient te worden.

Over het bedrijf

Jouw toekomstige werkgever is een internationale organisatie. Zij ontwikkelen, produceren, transporteren en brengen bindmiddelen aan in de bouw- en wegenindustrie. Vanuit een moderne productieomgeving in Kouderkerk aan den Rijn werken ruim 80 medewerkers dagelijks aan innovatieve producten. Zij staan hoog aangeschreven in hun vakgebied.

Over Luba

Luba is het grootste uitzendbureau voor het MKB. Met de beste banen, bij de beste werkgevers bij jou in de buurt. Wij hebben altijd persoonlijk contact, zodat we weten wat je nodig hebt om te groeien. En we zijn er voor iedereen. We denken niet in hokjes, we denken met je mee. Waar je ook aan de slag wilt, er is altijd werk bij jou in de buurt. Solliciteer direct!
Sollicitatiewijze:
Bij sollicitatie wordt u doorgelinkt naar de website van Luba Uitzendbureau