Luba Uitzendbureau

Assemblagemedewerker

Details van de functie

Logo Over de functie

Bij dit leuke familie bedrijf zijn ze opzoek naar nieuwe medewerkers voor in de assemblage. Als assemblage medewerker is het jouw verantwoording om verschillende soorten farmaceutische tafels in elkaar te assembleren. Alle halffabricaten die binnenkomen ga je op de juiste manier aan elkaar bevestigen om een mooie tafel te creŽren voor de klant. Hiervoor gebruik je verschillende soorten gereedschap. Ervaring is geen vereiste, je wordt vanaf de start heel goed bij begeleid en in no time weet je precies hoe je welke tafel in elkaar zet. Mocht je er toch niet uitkomen is er altijd een handleiding beschikbaar waar je kan lezen hoe je de tafels in elkaar zet, maar je kunt ook aan je collega's om hulp vragen.

De werktijden zijn van maandag t/m donderdag van 6:45 tot 16:00 en op vrijdag heb je lekker vroeg weekend want je werkt van 6:45 tot 12:00.

Over het bedrijf

Jouw toekomstige werkgever is een familiebedrijf die onder andere therapeutische tafels maken. Hierbij kun je denken aan de stoelen die je tegenkomt bij een fysiotherapeut, masseur, ziekenhuizen maar ook in een trimsalon zodat een hond weer netjes geknipt kan worden. Er hangt binnen dit bedrijf een relaxte sfeer en is er naast hard werken ook zeker tijd voor een geintje. Ze hebben een pooltafel waar jullie vrijdagmiddag een potje op kunnen poolen.

Over Luba

Luba is het grootste uitzendbureau voor het MKB. Met de beste banen, bij de beste werkgevers bij jou in de buurt. Wij hebben altijd persoonlijk contact, zodat we weten wat je nodig hebt om te groeien. En we zijn er voor iedereen. We denken niet in hokjes, we denken met je mee. Waar je ook aan de slag wilt, er is altijd werk bij jou in de buurt. Solliciteer direct!
Gerelateerde opleidingen:
Gerelateerde opleidingen/cursussen aan de sector(en) van deze vacature:
Sollicitatiewijze:
Bij sollicitatie wordt u doorgelinkt naar de website van Luba Uitzendbureau