Luba Uitzendbureau

Assemblagemedewerker

  • Vacature
VMBO
  • Noord-Holland
Hoofddorp
29 juni 2022

Details van de functie

Logo Over de functie

Bij je nieuwe werkgever heb je flink wat verantwoordelijkheden. Je houdt je bezig met het in elkaar zetten van verschillende assemblages en beoordeeld tekeningen. Daarnaast hou je je bezig met het oplossen van onduidelijkheden en technische problemen en ondersteun je waar nodig. Het is een veelzijdige job in een klein team waar je echt een spin in het web kan zijn .

Er wordt gewerkt in 2-ploegendiensten. Van maandag tot en met vrijdag van: 6:00 tot 14:40. De volgende week werk je van maandag tot en met vrijdag van 14:40 uur tot 22:00 uur .

Over het bedrijf

Het bedrijf is gevestigd in Hoofddorp. Het is een kenniscentrum, ontwikkelaar, bouwer en handelsbedrijf op het gebied van pneumatiek, vacuumtechniek, fluid control en dempingtechniek.

Over Luba

Luba is het grootste uitzendbureau voor het MKB. Met de beste banen, bij de beste werkgevers bij jou in de buurt. Wij hebben altijd persoonlijk contact, zodat we weten wat je nodig hebt om te groeien. En we zijn er voor iedereen. We denken niet in hokjes, we denken met je mee. Waar je ook aan de slag wilt, er is altijd werk bij jou in de buurt. Solliciteer direct!
Gerelateerde opleidingen:
Gerelateerde opleidingen/cursussen aan de sector(en) van deze vacature:
Sollicitatiewijze:
Bij sollicitatie wordt u doorgelinkt naar de website van Luba Uitzendbureau