Luba Uitzendbureau

Assistent werkplaats

  • Vacature
VMBO
  • Zuid-Holland
Nieuw Vennep
19 mei 2022

Details van de functie

Logo Over de functie

Jouw nieuwe werkgever is gespecialiseerd in hoogwerkers voor de verkoop en verhuur. Ter uitbreiding van het team zijn zij op zoek naar een assistent werkplaats. Wat doet een assistent werkplaats precies? Zodra de hoogwerkers terugkomen vanuit de verhuurperiode, zorg jij ervoor dat deze worden gecontroleerd op schade en de hoeveelheid brandstof die is verbruikt. Je tankt hem af, je rapporteert de schade en herstelt eventuele verfwerkzaamheden. Verder zorg je voor het klein onderhoud aan de machines en maak je de machines schoon. Machines die gereed zijn voor de verkoop, lever je af en je vervangt stickers waar nodig. Omdat jij deze werkzaamheden vervult, hebben de monteurs de handen meer vrij om zich te richten om montagewerkzaamheden.

Deze werkgever is gericht op de kwaliteiten van de medewerkers en iedereen wordt in zijn kracht gezet. De werktijden zijn flexibel in te delen tussen 7:00 uur en 18:00 uur van maandag tot en met vrijdag. Ook is het mogelijk om 36-40 uur te werken binnen 4 dagen wanneer dit beter past in de privésituatie.

Over het bedrijf

Jouw nieuwe werkgever is gespecialiseerd in hoogwerkers van diverse soorten en maten. Zij verkopen nieuwe producten, hebben een uitgebreide verhuurvloot en bieden ook occasions aan. Daarnaast verlenen zij service en onderhoud, maar ook opleidingen om veilig te kunnen werken. Binnen het kleine en hechte team is er alle ruimte voor eigen initiatief, een kop koffie, maar ook een goede grap.Op vrijdag gaat de frituurpan aan en aan het einde van de dag staat de borrel klaar!

Over Luba

Luba is het grootste uitzendbureau voor het MKB. Met de beste banen, bij de beste werkgevers bij jou in de buurt. Wij hebben altijd persoonlijk contact, zodat we weten wat je nodig hebt om te groeien. En we zijn er voor iedereen. We denken niet in hokjes, we denken met je mee. Waar je ook aan de slag wilt, er is altijd werk bij jou in de buurt. Solliciteer direct!
Gerelateerde opleidingen:
Gerelateerde opleidingen/cursussen aan de sector(en) van deze vacature:
Sollicitatiewijze:
Bij sollicitatie wordt u doorgelinkt naar de website van Luba Uitzendbureau