Luba Uitzendbureau

Magazijnmedewerker fournituren

Details van de functie

Logo Over de functie

Jij komt te werken in het magazijn van een fabrikant gespecialiseerd in onder andere uurwerken en brillen. In het magazijn zorg jij er samen met je collega's voor dat de bestellingen verstuurd kunnen worden. Er zijn meerdere afdelingen waar jij ingezet kan worden, maar jij begint eerst als orderpicker en zodra jij dit helemaal onder de knie hebt word je ingezet op de andere afdelingen. Zo is er een afdeling in het magazijn waar alle horloges staan die zijn besteld. Jij houdt deze afdeling helemaal op orde en zorgt ervoor dat de juiste producten in de juiste daarvoor bestemde bakken terechtkomen voor de orderpickers. Als orderpicker kom je op de afdeling te werken waar de bakken staan met de verschillende type horloges. Deze horloges zijn gelabeld per code. De bestellijsten worden weergegeven op een tablet die verbonden staat met jouw mobiele stelling. Als je de goede producten hebt gescand zullen op jouw stelling de lampjes oplichten, waardoor je precies weet in welk bakje van jouw mobiele stelling het horloge hoort. Jij pickt vervolgens de order en doet dit secuur, zodat de klant de juiste producten krijgt. Vervolgens is er nog een afdeling die alle orders nog een keer controleren en de fouten eruit halen waar nodig. Dit moet opnieuw secuur gedaan worden, omdat het bedrijf boetes kan ontvangen als de bestellingen foutief worden verzonden. Om die reden worden de orders zowel digitaal als fysiek gecontroleerd. Dit internationale bedrijf levert aan verschillende klanten die de orders willen ontvangen op de manier waarop zij dat willen. Door jouw betrokkenheid weet jij precies hoe de verschillende klanten hun persoonlijke order afgeleverd willen krijgen. Hierdoor wordt de order snel en op de juiste manier verzonden. Bezit jij de juiste eigenschappen om dé allround magazijnmedewerker te worden die wij zoeken, reageer dan snel!

Over het bedrijf

Jouw toekomstige werkgever is van origine een Japanse fabrikant van o.a. uurwerken en brillen. Dit bedrijf houdt zich bezig met de productie van onder andere horloges, sieraden en brillen, maar ook bijvoorbeeld golfclubs, halfgeleiders, precisiemeetinstrumenten en scheerapparaten. De bedrijfstak in Nederland houdt zich vooral bezig met horloges wat ook de corebusiness is van het bedrijf. Vanuit Rotterdam leveren zij aan heel Europa, voornamelijk aan de landen Frankrijk, België en Duitsland.

Over Luba

Luba is het grootste uitzendbureau voor het MKB. Met de beste banen, bij de beste werkgevers bij jou in de buurt. Wij hebben altijd persoonlijk contact, zodat we weten wat je nodig hebt om te groeien. En we zijn er voor iedereen. We denken niet in hokjes, we denken met je mee. Waar je ook aan de slag wilt, er is altijd werk bij jou in de buurt. Solliciteer direct!
Sollicitatiewijze:
Bij sollicitatie wordt u doorgelinkt naar de website van Luba Uitzendbureau