Luba Uitzendbureau

Expeditiemedewerker

  • Vacature
VMBO
  • Zuid-Holland
Leiden
4 juli 2022

Details van de functie

Logo Over de functie

Je werkdag start om 14.30 en je gaat ervoor zorgen dat alle receptzakjes klaar worden gemaakt voor transport. Je gaat kratten voorzien van labels, volle pallets insealen met een machine. Je controleert of de juiste kratten op het juiste depot terecht komt. Daarnaast vul je lege fust en pallets aan op de afdeling expeditie en haal je medicijnen op bij de groothandel. De groothandel bevindt zich in het naastgelegen pand. Je laadt en lost de vrachtwagen met een EPT of reachtruck en je zorgt aan het einde van de dienst dat alles opgeruimd is.

Over het bedrijf

Klik op deze link om een impressie van Central Filling Mosadex te krijgen
Central Filling Mosadex zorgt ervoor dat recepten van patiŽnten kant en klaar geleverd worden aan apotheken. De apotheek verstuurd een recept via een beveiligde verbinding naar het systeem van Central Filling Mosadex en zij zorgen ervoor dat dezelfde nacht de kant- en klare receptenzakken met de naam van de patiŽnt wordt afgeleverd bij de apotheek.

De sfeer bij dit bedrijf kenmerkt zich door professionaliteit, gemotiveerde collega's en een respectvolle omgang met elkaar. Je houdt samen pauze in de kantine en een keer per jaar is er een personeelsfeest.

Over Luba

Luba is het grootste uitzendbureau voor het MKB. Met de beste banen, bij de beste werkgevers bij jou in de buurt. Wij hebben altijd persoonlijk contact, zodat we weten wat je nodig hebt om te groeien. En we zijn er voor iedereen. We denken niet in hokjes, we denken met je mee. Waar je ook aan de slag wilt, er is altijd werk bij jou in de buurt. Solliciteer direct!
Sollicitatiewijze:
Bij sollicitatie wordt u doorgelinkt naar de website van Luba Uitzendbureau