Luba Uitzendbureau

Logistiek medewerker inkomende goederen

Details van de functie

Logo Over de functie

Als enthousiaste aanpakker vervul jij deze veelzijdige functie binnen de logistiek. In het magazijn ben jij verantwoordelijk voor de binnen komende goederen. Je werkdag is begonnen en de vrachtwagens komen aan. Deze los jij en controleert ze. Denk hierbij ook aan het tellen en registeren van de binnenkomende goederen. Je draagt zorg voor een juiste opslag en voorraadbeheer. Binnen de organisatie zijn veel mogelijkheden dus laat jij je beste en hardwerkende versie van jezelf zien, dan zijn er zomaar kansen om door te groeien binnen de logistiek.

Over het bedrijf

Jouw toekomstige werkgever is de grootste circular IT reseller van de Benelux en ze groeien nog steeds. Ze hebben ruim 350 werknemers en de vestigingen zitten door heel Europa. Ze zorgen ervoor dat zowel nationale als internationale klanten kunnen werken met de beste technologie op maat. Jouw toekomstige werkplek is modern én op loopafstand van het station!

Over Luba

Luba is het grootste uitzendbureau voor het MKB. Met de beste banen, bij de beste werkgevers bij jou in de buurt. Wij hebben altijd persoonlijk contact, zodat we weten wat je nodig hebt om te groeien. En we zijn er voor iedereen. We denken niet in hokjes, we denken met je mee. Waar je ook aan de slag wilt, er is altijd werk bij jou in de buurt. Solliciteer direct!
Sollicitatiewijze:
Bij sollicitatie wordt u doorgelinkt naar de website van Luba Uitzendbureau