Luba Uitzendbureau

Commercieel administratief medewerker

Details van de functie

Logo Over de functie

Als commercieel administratief medewerker hou jij je bezig met de telefonische bestellingen van alle klanten van dit mooie bedrijf. Je bent verantwoordelijk voor het aannemen, noteren en verwerken van de telefonische orders. Je maakt werkbonnen aan in het systeem en voert deze door in de computer zodat ze bij de juiste afdeling terecht komen. Hierna handel je de orders verder af en stuur je een bevestiging naar de klant. Aan de hand van de werkbonnen die je gemaakt heb maak je de pakbonnen. Je archiveert de diverse administratieve gegevens met betrekking tot de telefonische orders. Ook ben jij verantwoordelijk voor de controle van de retour gekomen producten en de hele administratieve verwerking hiervan. Je meldt de teruggekomen pakbonnen af in het registratiesysteem.

Verder heb jij dagelijks veel contact met bestaande klanten en werk je aan het relatiebeheer. Jij bent dus een echt mensen-mens en weet als geen ander te klant vriendelijk en behulpzaam te woord te staan. Ook ondersteun jij de accountmanagers in het actief werven van potentiele nieuwe klanten en breng jij de opgestelde offertes uit.

Jouw baan is zo veelzijdig dat je ook de klanten face to face bedient aan de balie en zorgt voor een correcte contante afrekening. Als laatste hou jij je bezig met het uitnodigen en organiseren van promotionele activiteiten op locatie bij het bedrijf voor bestaande klanten.

Dus ben jij de spin in het web in deze administratieve commerciŽle functie? Dit is jouw kans!

Over het bedrijf

Jouw nieuwe werkgever is een toonaangevend Nederlandse horecagroothandel met koninklijke status. Zij bestaan al meer dan 100 jaar en zijn een begrip in culinair Nederland. Ze leveren kwaliteitsvis en doen dit door heel Nederland en zelfs in BelgiŽ en Duitsland. Zij zijn 6 dagen per week werkzaam. Het bedrijf hanteert een hoge standaard wat betreft de kwaliteit. Jouw collega's zijn zeer gemotiveerd om de klant de beste beleving te geven aan het product. Hier heerst de Rotterdamse werkmentaliteit, na het werk is er tijd voor gezelligheid.

Over Luba

Luba is het grootste uitzendbureau voor het MKB. Met de beste banen, bij de beste werkgevers bij jou in de buurt. Wij hebben altijd persoonlijk contact, zodat we weten wat je nodig hebt om te groeien. En we zijn er voor iedereen. We denken niet in hokjes, we denken met je mee. Waar je ook aan de slag wilt, er is altijd werk bij jou in de buurt. Solliciteer direct!
Gerelateerde opleidingen:
Gerelateerde opleidingen/cursussen aan de sector(en) van deze vacature:
Sollicitatiewijze:
Bij sollicitatie wordt u doorgelinkt naar de website van Luba Uitzendbureau