Luba Uitzendbureau

Junior Inkoper Diepvries

  • Vacature
  • Zuid-Holland
Rotterdam
4 juli 2022

Details van de functie

Logo Over de functie

Als junior inkoper ben jij verantwoordelijk voor de ondersteuning van de inkoper bij alle voorkomende werkzaamheden. Onder andere het uitzetten van offertes, het inkopen van goederen en het maken van analyses. Dit hou je bij in het programma voorraadbeheer. Jij bent dus in beheer van het goederen proces van het gehele vrieshuis. Het streven van jouw functie is om zoveel mogelijk artikelen vanuit origine te importeren. Om dit te realiseren zal de focus liggen op een grote hoeveelheid aan import van containers.

Je bent verantwoordelijk voor de inkoop van diepvriesproducten in binnen- en buitenland. Dit doe je direct bij de groothandels of via lokale agenten. Dit doe je aan de hand van de voorraad en aangenomen verkooporders. Je draagt zorg voor een goed voorraadbeleid. Zowel kwalitatief en kwantitatief. Dit doe jij door dagelijks controles uit te voeren en direct actie te ondernemen bij te grote voorraden en dreigende verouderingen van producten. Ook controleer jij de kwaliteit van binnenkomende diepvriesproducten en verwerk jij dit op de juiste manier in de systemen.

Als laatste leg jij alle bestellingen op de juiste manier vast in de systemen nadat de goederen zijn binnen gekomen. Jij voorziet ze van de juiste prijs en controleert ze bij binnenkomst. Hierna kunnen ze door naar het warehouse en de productie!

Over het bedrijf

Jouw nieuwe werkgever is een toonaangevend Nederlandse horecagroothandel met koninklijke status. Zij bestaan al meer dan 100 jaar en zijn een begrip in culinair Nederland. Ze leveren kwaliteitsvis en doen dit door heel Nederland en zelfs in BelgiŽ en Duitsland. Zij zijn 6 dagen per week werkzaam. Het bedrijf hanteert een hoge standaard wat betreft de kwaliteit. Jouw collega's zijn zeer gemotiveerd om de klant de beste beleving te geven aan het product. Hier heerst de Rotterdamse werkmentaliteit, na het werk is er tijd voor gezelligheid.

Over Luba

Luba is het grootste uitzendbureau voor het MKB. Met de beste banen, bij de beste werkgevers bij jou in de buurt. Wij hebben altijd persoonlijk contact, zodat we weten wat je nodig hebt om te groeien. En we zijn er voor iedereen. We denken niet in hokjes, we denken met je mee. Waar je ook aan de slag wilt, er is altijd werk bij jou in de buurt. Solliciteer direct!
Gerelateerde opleidingen:
Gerelateerde opleidingen/cursussen aan de sector(en) van deze vacature:
Sollicitatiewijze:
Bij sollicitatie wordt u doorgelinkt naar de website van Luba Uitzendbureau