Luba Uitzendbureau

Assistent Technische Dienst

  • Vacature
VMBO
  • Noord-Holland
Zaandam
17 mei 2022

Details van de functie

Logo Over de functie

In de functie ga jij je voornamelijk bezig houden met het repareren, richten en lassen van containerbakken. Daarnaast ga je eenvoudig onderhoud verrichten aan deze bakken en ben je bekend met de werkzaamheden. Je bent zeker niet bang om vieze handen te krijgen en kunt goed zelfstandig werken. Het is van belang dat je een aanpakker bent en weet en begrijpt wat er moet gebeuren op een dag in deze functie.

Over het bedrijf

De hoofdlocatie van jouw toekomstige werkgever ligt in de omgeving van Alkmaar, maar jij gaat werken op de locatie te Zaandam. De organisatie houdt zich bezig met het inzamelen en recyclen van metalen. Het is een familiebedrijf waar korte lijnen zijn en en no-nonsens mentaliteit. Naast het werk zijn er vaak bedrijfsuitjes en is er een gezellige vrijdagmiddagborrel ter afsluiting van de week.

Over Luba

Luba is het grootste uitzendbureau voor het MKB. Met de beste banen, bij de beste werkgevers bij jou in de buurt. Wij hebben altijd persoonlijk contact, zodat we weten wat je nodig hebt om te groeien. En we zijn er voor iedereen. We denken niet in hokjes, we denken met je mee. Waar je ook aan de slag wilt, er is altijd werk bij jou in de buurt. Solliciteer direct!
Gerelateerde opleidingen:
Gerelateerde opleidingen/cursussen aan de sector(en) van deze vacature:
Sollicitatiewijze:
Bij sollicitatie wordt u doorgelinkt naar de website van Luba Uitzendbureau