Luba Uitzendbureau

Logistiek administratief medewerker

Details van de functie

Logo Over het werk

Het is jouw taak, om samen met jouw directe collega's de verschillende import- en export stromen in de juiste banen te leiden. Die collega's zijn over het algemeen echte Amsterdammers. Deze mentaliteit is ook terug te voelen op de werkvloer. Je moet een grapje kunnen incasseren, maar uitdelen mag ook zeker!

Als je bij dit bedrijf wilt werken, moet je wel kunnen functioneren in een soms hectische omgeving. Tijdens de dag komen er veelal ad-hoc aanvragen binnen. Je moet goed prioriteiten kunnen stellen. Sterke communicatieve vaardigheden zijn belangrijk, zodat jij gezamenlijk met jouw collega's alle klanten zo optimaal mogelijk kan bedienen en de dag met high fives kan afsluiten.

Jouw dagelijkse werkzaamheden en verantwoordelijkheid zijn voornamelijk; de administratie van opslag, overslag en de bevrachting over land en zee. Hieronder valt het aannemen van opdrachttransporten van klanten om hier vervolgens de juiste documentatie voor te verzorgen. Daarnaast is het belangrijk dat je contact onderhoudt met klanten en verschepingslijnen om alles in goede banen te begeleiden.

Wat wij bieden

  • Een leuke werkgever met genoeg doorgroei mogelijkheden
  • Een goed salaris afhankelijk van leeftijd en ervaring
  • Direct op contract voor 1 jaar bij jouw nieuwe werkgever
  • Leuke collega's die jou met open armen zullen ontvangen
  • Last, but not least. Als jij laat zien wat je waard bent, dan staat daar een vast contract tegenover

Wat wij vragen

  • Mbo werk- en denkniveau
  • Ervaring met het opmaken van vrachtdocumenten
  • Tenminste 2 jaar recente werkervaring aansluitend op de functie
  • Een goede beheersing van de Nederlandse en Engelse taal in woord en geschrift
  • Een goede beheersing van het MS-office pakket (Word, Excel, Outlook)

Over het bedrijf

Jouw toekomstige werkgever is geen onbekende in de logistieke wereld en bestaat sinds 1983. Ze zijn gespecialiseerd in de opslag en behandeling van zachte en harde grondstoffen door middel van magazijnbeheerdiensten. Het bedrijf biedt haar diensten aan internationale handelaren, producenten en financiŽle banken voor handel en grondstoffen aan. Zij hebben een uitgebreid netwerk van kantoren en is aanwezig in AziŽ, Europa, het Midden-Oosten en Afrika.

Over Luba

Luba is het grootste uitzendbureau voor het MKB. Met de beste banen, bij de beste werkgevers bij jou in de buurt. Wij hebben altijd persoonlijk contact, zodat we weten wat je nodig hebt om te groeien. En we zijn er voor iedereen. We denken niet in hokjes, we denken met je mee. Waar je ook aan de slag wilt, er is altijd werk bij jou in de buurt. Solliciteer direct!
Sollicitatiewijze:
Bij sollicitatie wordt u doorgelinkt naar de website van Luba Uitzendbureau