Luba Uitzendbureau

Expeditie medewerker

Details van de functie

Logo Over de functie

Als expeditie medewerker heb jij de verantwoording over de inkomende en uitgaande goederen. In jouw rol ben je zeer divers bezig, jouw werkzaamheden zullen bestaan uit het orderpicken van de uitgaande producten met behulp van een scanner, je controleert de inkomende goederen op gewicht, tempratuur aantal en op eventuele beschadigingen. Het is belangrijk dat je beschikt over goede communicatieve vaardigheden omdat je met alle afdeling contact moet onderhouden. Daarnaast is het van belang dat je netjes en ordelijk werkt.

Over het bedrijf

Het bedrijf waar je voor komt te werken is een ambitieuze organisatie in de vleesindustrie welke nog veel potentie hebben om te groeien. Het is een slachterij, groothandel en worst makerij in één. Binnen dit bedrijf krijg je veel ruimte voor eigen initiatief en persoonlijk ontwikkeling.

Over Luba

Luba is het grootste uitzendbureau voor het MKB. Met de beste banen, bij de beste werkgevers bij jou in de buurt. Wij hebben altijd persoonlijk contact, zodat we weten wat je nodig hebt om te groeien. En we zijn er voor iedereen. We denken niet in hokjes, we denken met je mee. Waar je ook aan de slag wilt, er is altijd werk bij jou in de buurt. Solliciteer direct!
Sollicitatiewijze:
Bij sollicitatie wordt u doorgelinkt naar de website van Luba Uitzendbureau