Luba Uitzendbureau

Kwaliteitsmanager

Details van de functie

Logo Over de functie

Je komt binnen en spreekt samen met je collega's van de dag door. Je gaat exclusieve bedden in elkaar zetten en zorgt ervoor dat alles nauwkeurig en strak in elkaar gezet wordt om vervolgens naar de klant te versturen. Je bent het aanspreekpunt voor de klant. Je geeft de klant een rondleiding door de loods en voorziet de klant van alle nodige informatie. Je houd van aanpakken en je staat stevig in je schoenen. Als teamleider stuur je een team van 3 collega's aan en zorg je ervoor dat alle werkzaamheden naar behoren uitgevoerd worden en de processen goed verlopen. Je komt terecht in een internationaal team en spreekt de Engelse taal.

Over het bedrijf

Jouw nieuwe werkgever is een dienstverlener in de logistiek en heeft 30 eigen kantoren in 12 landen. Jouw standplaats wordt de vestiging logistics op de Maasvlakte. In mei 2022 verhuizen ze naar een nieuwe locatie van 11.000 m2.

Over Luba

Luba is het grootste uitzendbureau voor het MKB. Met de beste banen, bij de beste werkgevers bij jou in de buurt. Wij hebben altijd persoonlijk contact, zodat we weten wat je nodig hebt om te groeien. En we zijn er voor iedereen. We denken niet in hokjes, we denken met je mee. Waar je ook aan de slag wilt, er is altijd werk bij jou in de buurt. Solliciteer direct!
Sollicitatiewijze:
Bij sollicitatie wordt u doorgelinkt naar de website van Luba Uitzendbureau