Luba Uitzendbureau

Magazijnmedewerker

Details van de functie

Logo Over de functie

Je bent verantwoordelijk voor de afhandeling van de totale retourenstroom. Dit doe jij samen met je collega's op een effectieve en efficiŽnte manier. Je beoordeelt retourgoederen en bepaalt de verdere routing. Ook zorg je ervoor dat de juiste procedures nageleefd worden en dat de registratie van de goederen correct wordt verwerkt. Je signaleert fouten en draagt verbetermogelijkheden aan.

Over het bedrijf

Je komt te werken voor een groot retailbedrijf dat actief is in het hogere segment. Kwaliteit is dan ook zeer belangrijk. Je werkt in een gezellig en hecht team, dat nauw samenwerkt. Er hangt een informele sfeer waar hard werken loont, maar waar er ook altijd tijd is voor een grapje. Persoonlijke groei en ontwikkeling staan hier hoog in het vaandel.

Over Luba

Luba is het grootste uitzendbureau voor het MKB. Met de beste banen, bij de beste werkgevers bij jou in de buurt. Wij hebben altijd persoonlijk contact, zodat we weten wat je nodig hebt om te groeien. En we zijn er voor iedereen. We denken niet in hokjes, we denken met je mee. Waar je ook aan de slag wilt, er is altijd werk bij jou in de buurt. Solliciteer direct!
Sollicitatiewijze:
Bij sollicitatie wordt u doorgelinkt naar de website van Luba Uitzendbureau