Luba Uitzendbureau

Onderhoudsmonteur

Details van de functie

Logo Over de functie

Jij hebt al ervaring opgedaan als monteur, en wat je hebt geleerd heb je ook onder de knie. Deze ervaring brengt je maar tot zover op de arbeidsmarkt en daarom wil jij meer. Als je ambitie verder reikt dan is deze vacature echt wat voor jou. Bij dit bedrijf krijg jij de mogelijkheid om jezelf te ontwikkelen, een groei door te maken en jezelf te bewijzen als monteur. Een gedeelte van het werkende personeel gaat straks met pensioen en dat moet opgevuld worden met de beste kandidaten. Daarom zoeken wij jou! Als monteur in dit team krijg jij meteen de mogelijkheid om in de praktijk door te leren. Doordat het een uitgebreid en divers machinepark is, wordt er alle tijd voor jou genomen. Je gaat pneumatische onderdelen vervangen, storingen zoeken en verhelpen, schakelkasten en panelen eigen maken en een deel PLC beheersen en toepassen.

Over het bedrijf

Wat het bedrijf nou eigenlijk doet is het volgende; Dit bedrijf is een producent van zware kunststof zakken. Je moet dan denken aan zakken van ruim 25kg die bestemd zijn voor de meest uiteenlopende markten. Denk aan de polymeerindustrie, chemische, bouw, dierenvoeding en ook levensmiddelenindustrie. Het bedrijf bestaat ruim 130 jaar en is onderdeel van een grote groep van toonaangevende bedrijven in Nederland met ruim 600 werknemers. De plant waar jij komt te werken bestaat uit ongeveer 130 mensen, waarvan een grote groep al een mooie langer carrière binnen de organisatie hebben doorgemaakt. Het bedrijf investeert in haar mensen zodat zowel mens als organisatie steeds toekomstbestendig blijft.

Over Luba

Luba is het grootste uitzendbureau voor het MKB. Met de beste banen, bij de beste werkgevers bij jou in de buurt. Wij hebben altijd persoonlijk contact, zodat we weten wat je nodig hebt om te groeien. En we zijn er voor iedereen. We denken niet in hokjes, we denken met je mee. Waar je ook aan de slag wilt, er is altijd werk bij jou in de buurt. Solliciteer direct!
Gerelateerde opleidingen:
Gerelateerde opleidingen/cursussen aan de sector(en) van deze vacature:
Sollicitatiewijze:
Bij sollicitatie wordt u doorgelinkt naar de website van Luba Uitzendbureau