Luba Uitzendbureau

Plaatwerker

  • Vacature
VMBO
  • Noord-Holland
Alkmaar
18 mei 2022

Details van de functie

Logo Over de functie

Ben jij een aanpakker, wil je graag knallen en ook nog eens nauwkeurig? Dan ben jij de plaatwerker die wij zoeken. Je gaat aan de slag met volledig geautomatiseerde fiber-lasers en opslag. Je gaat enkele stuks platen verbuigen met een computer aangestuurde machines. Welke platen verbogen moeten worden, bespreek je met de teamleider. Tijdens je werkzaamheden kan je zowel zitten als staan. Verder hoef je zelf natuurlijk niet de platen te tillen omdat er een tilhulp aanwezig is. Verder zorg je ervoor dat de machine gevuld blijft en dat de gelaserde platen uit de machine komen en houd je de werkplek schoon en netjes. Gaandeweg ga je het vak leren en wordt je breder inzetbaar. Kortom, een functie waarbij je veel kan leren, een vak eigen maakt en door kan stromen.

Over het bedrijf

Je nieuwe werkplek is een enthousiast en betrokken bedrijf gespecialiseerd in het produceren van complete laad- en lossystemen voor vrachtwagendocks. Op de markt van de bouwelementen is dit bedrijf een begrip op het gebied van garagedeuren, huisdeuren, kozijnen en aandrijvingen voor woning en industrie. Het is op dit vlak dan ook de grootste aanbieder in Europa, dankzij tientallen jaren bestendige groei van een familiebedrijf in het teken van vernieuwing, kwaliteitsgarantie en klantenbinding. Door een overname gaat het het bedrijf nog meer voor de wind.

Over Luba

Luba is het grootste uitzendbureau voor het MKB. Met de beste banen, bij de beste werkgevers bij jou in de buurt. Wij hebben altijd persoonlijk contact, zodat we weten wat je nodig hebt om te groeien. En we zijn er voor iedereen. We denken niet in hokjes, we denken met je mee. Waar je ook aan de slag wilt, er is altijd werk bij jou in de buurt. Solliciteer direct!
Gerelateerde opleidingen:
Gerelateerde opleidingen/cursussen aan de sector(en) van deze vacature:
Sollicitatiewijze:
Bij sollicitatie wordt u doorgelinkt naar de website van Luba Uitzendbureau