Luba Uitzendbureau

Magazijn controleur

Details van de functie

Logo Over het werk

Door de oplopende drukte zijn wij op zoek naar een nieuwe collega. Dagelijks worden er vele orders verzameld en verzendklaar gemaakt. Aan jou de taak om de verzamelde orders te controleren op volledigheid en juistheid. Dit doe je met behulp van orderbonnen en scanners. Daarnaast tel en controleer je ook de binnenkomende goederen op juistheid en doe je een dubbele check als de orders in de stellingen zijn geplaatst door jouw collega's. Het werk is niet fysiek zwaar, maar reken er maar op dat je die 10.000 stappen per dag wel zal halen!

Wat wij bieden

  • Een fulltime baan met uitzicht op vast dienstverband
  • Een gezellig team
  • je krijgt wekelijk uitbetaald door Luba

Wat wij vragen

  • Je werkt accuraat
  • Je bent bereid om die 10.000 stappen per dag te zetten

Over het bedrijf

Jouw nieuwe werkgever is een logistieke dienstverlener op het gebied van afvullen, verpakken, mengen en opslag van chemische producten. Een groeiend familiebedrijf waarbij het motto open en eerlijk handelen bovenaan staat voor een zo goed mogelijk resultaat.

Over Luba

Luba is het grootste uitzendbureau voor het MKB. Met de beste banen, bij de beste werkgevers bij jou in de buurt. Wij hebben altijd persoonlijk contact, zodat we weten wat je nodig hebt om te groeien. En we zijn er voor iedereen. We denken niet in hokjes, we denken met je mee. Waar je ook aan de slag wilt, er is altijd werk bij jou in de buurt. Solliciteer direct!
Sollicitatiewijze:
Bij sollicitatie wordt u doorgelinkt naar de website van Luba Uitzendbureau