Luba Uitzendbureau

Emballage medewerker- dagdienst

Details van de functie

Logo Over de functie

Jouw dag begint om 08:00, en na een bak koffie gaan jullie aan de slag met het lossen van binnenkomende busjes. Deze busjes komen terug van het leveren van verschillende horeca-producten en nemen ingeleverde lege kratten en fusten mee terug. Deze lege kratten en fusten moeten worden opgestapeld en geteld; de klanten krijgen namelijk emballage terug op wat zij hebben ingeleverd. Na het opstapelen van de emballage noteer je de juiste aantallen en gaat dit overzicht naar jouw collega, zodat die het juist kan invoeren in de systemen. Aan het einde van de dag is het magazijn weer netjes en krijgen alle klanten de aangeleverde emballage terug.

Over het bedrijf

Je komt te werken bij een gezellig bedrijf waar de mens centraal staat. Jouw toekomstige werkgever levert alle producten aan de horecabranche. Dit bedrijf werkt vanuit 15 vestigingen in Nederland. Zij hebben een internationaal assortiment dat voor ruim 50 procent bestaat uit duurzame producten. De standplaats van deze vacature is Nieuwegein. Je komt te werken in een een dynamische organisatie waarin groei en ontwikkeling mogelijk is.

Over Luba

Luba is het grootste uitzendbureau voor het MKB. Met de beste banen, bij de beste werkgevers bij jou in de buurt. Wij hebben altijd persoonlijk contact, zodat we weten wat je nodig hebt om te groeien. En we zijn er voor iedereen. We denken niet in hokjes, we denken met je mee. Waar je ook aan de slag wilt, er is altijd werk bij jou in de buurt. Solliciteer direct!
Sollicitatiewijze:
Bij sollicitatie wordt u doorgelinkt naar de website van Luba Uitzendbureau