Luba Uitzendbureau

Commercieel medewerker binnendienst

Details van de functie

Logo Over de functie

Als commercieel medewerker binnendienst heb je eigenlijk twee rollen binnen het bedrijf, lekker veelzijdig dus! Je bent werkzaam als medewerker servicedesk en medewerker verkoop binnendienst; je hebt namelijk contact met veel klanten, maar ook leveranciers n je ondersteund de accountmanagers. Dit doe je door offertes op te stellen en op te volgen, klanten proactief te benaderen en bij te dragen bij grote tenders. Geen dag is hetzelfde en jij houdt er van om verschillende taken tegelijk op te pakken. Je bent ht eerste aanspreekpunt voor verschillende partijen en juist daar krijg jij energie van.
Daarnaast ben je verantwoordelijk voor algemeen agendabeheer, inkomende e-mails en natuurlijk inkomende telefoontjes.

Over het bedrijf

Deze mooie groothandel ontvangt dagelijks vele bestellingen van klanten die inkopen doen voor hun horecabedrijven f deze klanten komen persoonlijk langs om hun producten in te kopen. Het is daarom ook een mooie en representatieve werkomgeving met een prettig en servicegerichte werksfeer. Ze bieden hun klanten graag een beleving en jij als medewerker bent daarin een belangrijk onderdeel. Mensen die hier werken zijn trots op hun werk en product en delen dit graag met de klanten. Food, non-food en keukenapparatuur onder 1 dak!

Innovatie en service staan hoog in het vaandel en jij gaat als nieuwe collega daaraan bijdragen. Samenwerken is cruciaal voor de kwaliteit en klantbeleving. Aan de innerlijke mens wordt ook gedacht, dit in de eerste instantie vanwege de ontwikkelingsmogelijkheden, maar zeker niet in de laatste plaats vanwege de goede, VERSE, maaltijden die zij bereiden voor hun medewerkers!

Over Luba

Luba is het grootste uitzendbureau voor het MKB. Met de beste banen, bij de beste werkgevers bij jou in de buurt. Wij hebben altijd persoonlijk contact, zodat we weten wat je nodig hebt om te groeien. En we zijn er voor iedereen. We denken niet in hokjes, we denken met je mee. Waar je ook aan de slag wilt, er is altijd werk bij jou in de buurt. Solliciteer direct!
Gerelateerde opleidingen:
Gerelateerde opleidingen/cursussen aan de sector(en) van deze vacature:
Sollicitatiewijze:
Bij sollicitatie wordt u doorgelinkt naar de website van Luba Uitzendbureau