Luba Uitzendbureau

Productiemedewerker Datacenter

  • Vacature
VMBO
  • Noord-Brabant
Eindhoven
17 mei 2022

Details van de functie

Logo Over de functie

In de werkplaats/magazijn van dit bedrijf wordt IT hardware ontvangen, geregistreerd, tijdelijk opgeslagen en software ge´nstalleerd. Tevens voeren zij oude hardware af, zorgen voor de datavernietiging en leveren de volledig bijgewerkte administratie. Zo wordt er gewerkt met diverse merken. In deze functie ben jij verantwoordelijk voor het verwijderen van de chips uit de server racks die vervolgens geregistreerd dienen te worden in het ERP systeem. Het betreft een repeterende functie die wel enorm secuur uitgevoerd dient te worden.

De werkdagen zijn van maandag t/m vrijdag tussen 07:30 tot 16:00 uur.

Over het bedrijf

Jouw toekomstige werkgever ondersteunt bedrijven die veranderingen willen doorvoeren in hun IT hardware: van migratie en registratie tot logistiek en opslag. Zij ontvangen en registreren IT apparatuur, slaan deze tijdelijk op, installeren de software, verzorgen het transport en installeren op de werkplek. Tevens voeren zij oude hardware af, zorgen voor de datavernietiging en leveren de volledig bijgewerkte administratie. Er wordt gewerkt in een gezellig en hecht team dat graag samenwerkt. Daarnaast is er veel ruimte voor eigen inbreng. In deze functie werk jij nauw samen met 10 collega's.

Over Luba

Luba is het grootste uitzendbureau voor het MKB. Met de beste banen, bij de beste werkgevers bij jou in de buurt. Wij hebben altijd persoonlijk contact, zodat we weten wat je nodig hebt om te groeien. En we zijn er voor iedereen. We denken niet in hokjes, we denken met je mee. Waar je ook aan de slag wilt, er is altijd werk bij jou in de buurt. Solliciteer direct!
Gerelateerde opleidingen:
Gerelateerde opleidingen/cursussen aan de sector(en) van deze vacature:
Sollicitatiewijze:
Bij sollicitatie wordt u doorgelinkt naar de website van Luba Uitzendbureau