Luba Uitzendbureau

Inpakoperator

Details van de functie

Logo Over de functie

Je bent werkzaam in een klein team en werkt in een 3-ploegenrooster. Je zorgt samen met je collega operators ervoor dat een breed assortiment groente producten wordt verpakt in de productverpakking. Jouw taken zijn o.a. het instellen, bedienen, controleren. Je gaat kwaliteitscontroles uitvoeren, daarnaast voer je onderhoud uit en technische storingen signaleer je en los je op. Ook behoort het uitvoeren van inspecties tot jouw takenpakket en tot slot ga je de machines en werkomgeving schoonmaken en schoonhouden.

Over het bedrijf

Als teler, producent en leverancier richt jouw nieuwe werkgever zich op het vriesverse groente- en fruit segment. Het bedrijf Foods biedt een breed scala aan hoogwaardige producten om te voldoen aan de eisen van haar klanten in de Foodservice, Retail en Industrie, inclusief de exportmarkten. Vanuit het hoofdkantoor in Waalwijk, de productielocatie in Nederland en de twee productielocaties in Polen exporteren ze naar 50 landen in Europa, Noord- en Zuid Amerika, Midden- en Verre Oosten en Afrika.

Over Luba

Luba is het grootste uitzendbureau voor het MKB. Met de beste banen, bij de beste werkgevers bij jou in de buurt. Wij hebben altijd persoonlijk contact, zodat we weten wat je nodig hebt om te groeien. En we zijn er voor iedereen. We denken niet in hokjes, we denken met je mee. Waar je ook aan de slag wilt, er is altijd werk bij jou in de buurt. Solliciteer direct!
Gerelateerde opleidingen:
Gerelateerde opleidingen/cursussen aan de sector(en) van deze vacature:
Sollicitatiewijze:
Bij sollicitatie wordt u doorgelinkt naar de website van Luba Uitzendbureau