Luba Uitzendbureau

Productiemedewerker Cleanroom

  • Vacature
VMBO
  • Noord-Brabant
Tilburg
17 mei 2022

Details van de functie

Logo Over de functie

Jouw takenpakket is veelzijdig en je zal druk bezig zijn met de volgende werkzaamheden: hitvoeren van handmatige productiewerkzaamheden, het bedienen van halfautomatische assemblagemachines, het correct invullen en verwerken van alle productie- en palletdocumentatie en administratie zoals invullen van chargedocumentatie, palletkaarten, productiekaarten, het aanvragen van materialen vanuit het magazijn, het uitvoeren en registreren van voorgeschreven controles tijdens het productieproces en aan het eindproduct, je meldt kwaliteitsafwijkingen, je draagt verbeteringen aan om de productielijn te optimaliseren en het periodiek schoonmaken van de machine en de cleanroom, volgens voorschriften (gmp regels). Deze werkzaamheden voer je uit samen met jouw collega's die waarde hechten aan eerlijkheid, openheid en een goede sfeer.

Over het bedrijf

Het bedrijf waar jij komt te werken is gespecialiseerd in het spuitgieten van kunststofprecisieonderdelen, het volledig automatisch assembleren van deze onderdelen en het deels afvullen van producten voor de life sciences, farmaceutische en food& beverage markten. Daarnaast levert het bedrijf aanvullende diensten zoals product ontwerp, haalbaarheidsstudies, prototypebouw, projectmanagement, ontwerp van gereedschappen, testing en validatie. De productieprocessen vinden plaats onder schone, gecontroleerde omstandigheden en in cleanrooms. Er wordt prioriteit gelegd op veiligheid, milieu, kwaliteit, tijdigheid en efficiŽntie om de klanten van dienst te zijn.

Over Luba

Luba is het grootste uitzendbureau voor het MKB. Met de beste banen, bij de beste werkgevers bij jou in de buurt. Wij hebben altijd persoonlijk contact, zodat we weten wat je nodig hebt om te groeien. En we zijn er voor iedereen. We denken niet in hokjes, we denken met je mee. Waar je ook aan de slag wilt, er is altijd werk bij jou in de buurt. Solliciteer direct!
Gerelateerde opleidingen:
Gerelateerde opleidingen/cursussen aan de sector(en) van deze vacature:
Sollicitatiewijze:
Bij sollicitatie wordt u doorgelinkt naar de website van Luba Uitzendbureau