WerkTalent

ELEKTROMONTEUR LEERLING + OPLEIDING

  • Vacature
  • Fulltime baan
  • Vast contract
  • BBL-plek
Ongeschoold
  • Noord-Brabant
Tilburg
10 mei 2022
1 maart 2023

Details van de functie

Logo Woon jij in de omgeving van Tilburg, Breda, Eindhoven of Den Bosch en kan jij goed met je handen werken? Spreekt bouw en techniek je aan, maar heb je hier nog geen opleiding in gehad en wil je wel graag in deze sector aan de slag? Dan zoeken wij jou! Als aankomend elektromonteur ga je vier of vijf dagen werken bij een prachtig bedrijf op allerlei bouwprojecten in de woningbouw, utiliteit of service en onderhoud.

Daarnaast ga je een opleiding volgen in Breda, Tilburg of Den Bosch. Dit kan zowel overdag als in de avond(en). Het mooiste hiervan is dat het allemaal betaald wordt door arbeidsbemiddelaar WerkTalent én het geeft je een baangarantie voor de toekomst! Jij mag jouw eigen school kiezen. Startdatum is na de bouwvakantie, in september 2022.

WAT WIJ BIEDEN

Je gaat werken in een informeel bedrijf met korte lijnen en persoonlijke aandacht waarbij leuke personeelsuitjes worden georganiseerd. Je werkt als aankomend elektromonteur niet op een vast project, maar krijgt iedere keer de kans om weer met andere projecten te werken. Erg afwisselend dus! Daarnaast krijg je:

Salaris van €11,95 bruto per uur (€2.071 bruto per maand)
Fulltime dienstverband met een vaste baan voor langere tijd
Doorgroeimogelijkheden binnen het bedrijf
Gereedschapskoffer en bedrijfskleding verstrekt door Van Hees
Mogelijkheid tot opleiding mbo 2-3 elektrotechniek, volledig doorbetaald met eigen schoolkeuze
Startdatum in september 2022
VCA cursus betaald door WerkTalent

HET LEUKSTE BEDRIJF VAN NEDERLAND: VAN HEES!
Van Hees is een bedrijf dat ruim 50 jaar geleden is gestart als een familiebedrijf. Inmiddels heeft het circa 150 mensen in dienst die elektrotechnische installaties verzorgen op de meest mooie projecten door heel Nederland. Bouwtechnieken die worden toegepast zijn zowel traditionele bouw, prefab bouw en tunnelbouw.

Van Hees is voornamelijk een tof bedrijf om voor te werken omdat ze je de kans geven je te ontwikkelen en door te groeien. Ook zijn er korte lijnen en sta je dus direct in contact met leuke collega’s en je leidinggevende. Daarnaast werkt dit bedrijf aan de meest gave projecten en technieken binnen de elektrotechniek. Als je voor Van Hees werkt weet je zeker dat je in een leuk team terecht komt en bij een bedrijf waar je trots op gaat zijn. En Van Hees op jou!

Wil je nog meer informatie? Hiervoor kan je een kijkje nemen op: www.werktalent.com/vacatures/hier-kun-je-werken/van-hees
Gerelateerde opleidingen:
Gerelateerde opleidingen/cursussen aan de sector(en) van deze vacature:
Sollicitatiewijze:
Bij sollicitatie wordt u doorgelinkt naar de website van WerkTalent
Contactpersoon:
Michel de Vroed
E-mailadres: