Luba Uitzendbureau

Warehouse Employee

Details van de functie

Logo Over de functie

Your day starts at 06.00 or 08.00 hours. You look at the planning so that you know what you have to do that day.

The work that you have to carry out consists of processing incoming goods, refilling racks with medicines, clearing out the bulk so that it can be refilled in the racks. In addition, it can also happen that you have to pick the orders from the warehouse. Your work also includes keeping the warehouse tidy.

Do you see areas for improvement in the warehouse? Be sure to indicate this. Initiative is appreciated!

You can work from 06:00 to 14:30 or 08:00 to 16:30.

Over het bedrijf

Dagelijks biedt Mosadex optimale zorg en diensten aan meer dan 800 aangesloten zelfstandige apotheken, 475 Service Apotheken, 250 zorginstellingen, 300 drogisterijen en meer dan 11 miljoen (zorg-)consumenten in Nederland. Door de juiste mix van kennis, ervaring en samenwerking is Mosadex de gids bij het leveren van preventieve, veilige en effectieve (farmaceutische) zorg.

De sfeer bij dit bedrijf kenmerkt zich door professionaliteit, gemotiveerde collega's en een respectvolle omgang met elkaar. Je houdt samen pauze in de kantine en een keer per jaar is er een personeelsfeest.

Over Luba

Luba is het grootste uitzendbureau voor het MKB. Met de beste banen, bij de beste werkgevers bij jou in de buurt. Wij hebben altijd persoonlijk contact, zodat we weten wat je nodig hebt om te groeien. En we zijn er voor iedereen. We denken niet in hokjes, we denken met je mee. Waar je ook aan de slag wilt, er is altijd werk bij jou in de buurt. Solliciteer direct!
Sollicitatiewijze:
Bij sollicitatie wordt u doorgelinkt naar de website van Luba Uitzendbureau