Luba Uitzendbureau

Magazijnmedewerker

Details van de functie

Logo Over de functie

Als magazijnmedewerker ben je lekker in de weer. Je zorgt ervoor dat de voorraad netjes in stellingen staat en zorgt voor een veilige en nette werkomgeving. Iets wat binnen zo'n mooie bedrijfspand vanzelf gaat, je bent immers trots op het feit dat je bij dit leuke bedrijf en in dit nieuwe pand mag werken. Dit doe je overigens niet alleen, er werken meerdere collega's in de logistiek maar ook productiemedewerkers. Door de open uitstraling van het pand krijg je echt het gevoel dat je het samen doet, samenwerken is een grote pijler van dit bedrijf. Als magazijnmedewerker komt het voor dat je met de heftruck pallets of andere zaken moet verplaatsen en sowieso ben je bezig met het verzamelen van orders en het verzendklaar maken hiervan. Dit bedrijf heeft de laatste tijd veel geÔnvesteerd in slimme processen. Daar is een stuk digitalisering bijgekomen, er wordt bijvoorbeeld met tablets gewerkt en andere handige zaken. Hier draai jij je hand niet voor om, jij kan prima uit de voeten met dit soort zaken en houd ervan om dingen zo snel en efficiŽnt mogelijk te doen. Sterker nog: zie jij kans om het nog handiger aan te vliegen, aarzel je niet om dit te bespreken. Al met al een toffe baan bij een leuk bedrijf. Jij weet wat je moet doen en dat is.....solliciteren....We spreken je snel!

Over het bedrijf

Jouw nieuwe werkgever is een internationaal, groeiend, bedrijf dat weegsystemen integreert in handpalletwagens, magazijntrucks en vorkheftrucks en deze distribueert. Er heerst een informele werksfeer en er is altijd tijd voor een grapje of babbeltje. Samenwerken staat hoog in het vaandel en dit zie je ook terugkomen op de werkvloer. Intern zijn mensen met verschillende culturen werkzaam en dit bedrijf zegt daarom ook: iedereen zou hier passen, als ze maar hard willen werken. Je werkt in een mooi pand waar zij sinds kort zitten om de dagelijkse werkzaamheden te verrichten. Overal komt daglicht binnen en er heerst een leuke sfeer.

Over Luba

Luba is het grootste uitzendbureau voor het MKB. Met de beste banen, bij de beste werkgevers bij jou in de buurt. Wij hebben altijd persoonlijk contact, zodat we weten wat je nodig hebt om te groeien. En we zijn er voor iedereen. We denken niet in hokjes, we denken met je mee. Waar je ook aan de slag wilt, er is altijd werk bij jou in de buurt. Solliciteer direct!
Sollicitatiewijze:
Bij sollicitatie wordt u doorgelinkt naar de website van Luba Uitzendbureau