Luba Uitzendbureau

Junior Meewerkend Teamleider

Details van de functie

Logo Over de functie

Als junior meewerkend teamleider ben je werkzaam op de expeditie van deze horeca groothandel. Dankzij jouw ervaring weet je tot in de puntjes hoe de processen lopen op de expeditie. Bij deze functie ben jij de spin in het web tussen de orderpickers en de chauffeurs. De orderpickers zetten de bestellingen klaar op het dock. Vervolgens zorg jij er voor dat dat de producten bij de juiste route gezet worden. Ook zorg je dat de containers efficiënt gestapeld worden. Jij bent de laatste belangrijke schakel in het proces en dus ook verantwoordelijk voor de laatste check voordat de bestelling naar de klant gaat. Jij hoeft je dus zeker niet te vervelen! Jij werkt nauwkeurig, bent stressbestendig en doet er alles aan om de chauffeurs op tijd te laten vertrekken naar de klanten!

Omdat je een junior teamleider functie hebt ga jij ook meelopen met de teamleider transport. In je eigen tempo krijg je alles te leren wat het nu écht inhoud om een goede teamleider te zijn. Dankzij jouw enthousiasme krijg jij je team lekker mee en zorg je voor verbinding. Samen staan jullie sterk!

Dus heb jij ervaring als magazijnmedewerker en wil je graag doorgroeien? Dit is je kans!

Over het bedrijf

Je nieuwe werkgever is de meest Rotterdamse groothandel voor de horeca. Een echt familiebedrijf! Deze horeca groothandel is regionaal één van de grootste en levert alle producten aan de horecabranche. Je komt te werken in een dynamische organisatie waarin groei en ontwikkeling mogelijk is.

Over Luba

Luba is het grootste uitzendbureau voor het MKB. Met de beste banen, bij de beste werkgevers bij jou in de buurt. Wij hebben altijd persoonlijk contact, zodat we weten wat je nodig hebt om te groeien. En we zijn er voor iedereen. We denken niet in hokjes, we denken met je mee. Waar je ook aan de slag wilt, er is altijd werk bij jou in de buurt. Solliciteer direct!
Sollicitatiewijze:
Bij sollicitatie wordt u doorgelinkt naar de website van Luba Uitzendbureau