Luba Uitzendbureau

Inpakker

  • Vacature
VMBO
  • Noord-Holland
Amsterdam
29 juni 2022

Details van de functie

Logo Over de functie

Benieuwd hoe jouw werkdagen eruit zien? Jij zorgt er samen met je collega's voor dat alle orders op tijd klaar staan voor verzending. Je krijgt een scanner. De scanner geeft aan welke producten je gaat verzamelen en waar deze liggen. Je stapelt de producten netjes op de kar en brengt deze naar de inpakafdeling. Natuurlijk help je collega?s wanneer dit nodig is, maar zelfstandig werken is ook erg belangrijk. Wanneer je alle producten hebt verzameld, breng je ze naar de inpakafdeling en ga jij door met de volgende order. Wanneer je begint met werken, start je bij de B2C afdeling (kleinere producten). Indien je meer ervaren bent, ga je naar de afdeling waar ook de grotere artikelen liggen voor de grotere bedrijven. Je gaat dan ook leren rijden op een BT truck.

Over het bedrijf

Jouw nieuwe werkgever is een groothandel in bakproducten. Dit familiebedrijf is de afgelopen jaren enorm gegroeid en inmiddels een internationaal bedrijf geworden. Er heerst een hele leuke werksfeer waar vanuit een groot magazijn de producten worden verzameld en gereed worden gemaakt voor verzending naar de klant. Momenteel is het bedrijf gevestigd in Amsterdam Westpoort.

Over Luba

Luba is het grootste uitzendbureau voor het MKB. Met de beste banen, bij de beste werkgevers bij jou in de buurt. Wij hebben altijd persoonlijk contact, zodat we weten wat je nodig hebt om te groeien. En we zijn er voor iedereen. We denken niet in hokjes, we denken met je mee. Waar je ook aan de slag wilt, er is altijd werk bij jou in de buurt. Solliciteer direct!
Sollicitatiewijze:
Bij sollicitatie wordt u doorgelinkt naar de website van Luba Uitzendbureau