Luba Uitzendbureau

Machine Operator

  • Vacature
VMBO
  • Zuid-Holland
Katwijk
17 mei 2022

Details van de functie

Logo Over de functie

Als Machine Operator stuur jij een productielijn aan. Je bedient machines en je bent verantwoordelijk voor het instellen/programmeren van te bedienen (CNC) machines. Nadat de machines zijn ingesteld voer je kwaliteitscontroles/metingen uit, verzorg je het dagelijks onderhoud aan de machines en los je kleine storingen op of geeft de storingsinformatie door aan de afdeling Maintenance. Denk hierbij aan het herstellen van lekken en/of andere onvolkomenheden aan de producten.

Daarbij zorg jij dat de werkplek opgeruimd is en dat er gewerkt wordt conform productievoorschriften, werkmethoden en de ARBO-, milieu- en veiligheidseisen. Ook registreer je gewerkte uren en relevante informatie over het product proces. Verder neem je actief deel aan het werkoverleg, doe je suggesties/verbetervoorstellen t.a.v. apparatuur, procedures en werkmethoden en assisteer je indien nodig ook op andere lijnen/afdelingen.

Er wordt voornamelijk in 2-3 ploegendiensten gewerkt, de ploegendiensten zien er als volgt uit:

07.00 tot 15.00 uur (dagdienst)
15.00 tot 23.00 uur (avond)
23.00 tot 07.00 uur (nacht)

Over het bedrijf

Jouw toekomstige werkgever is producent en leverancier van aluminium producten uit dun plaatwerk en is gevestigd in Katwijk. Het bedrijf produceert aluminium brandstoftanks, hydrauliek tanks en aanverwante producten voor de automotive industrie. De klanten zijn onder andere de vrachtwagen (om)bouwers (OEM en CAS). De afzetmarkt ligt hoofdzakelijk in Europa.

Over Luba

Luba is het grootste uitzendbureau voor het MKB. Met de beste banen, bij de beste werkgevers bij jou in de buurt. Wij hebben altijd persoonlijk contact, zodat we weten wat je nodig hebt om te groeien. En we zijn er voor iedereen. We denken niet in hokjes, we denken met je mee. Waar je ook aan de slag wilt, er is altijd werk bij jou in de buurt. Solliciteer direct!
Gerelateerde opleidingen:
Gerelateerde opleidingen/cursussen aan de sector(en) van deze vacature:
Sollicitatiewijze:
Bij sollicitatie wordt u doorgelinkt naar de website van Luba Uitzendbureau