Gom

Vakantiewerk schoonmaak bij Zorggroep Elde Maasduinen in Boxtel - Gom

Details van de functie

Logo Ben jij voor deze zomervakantie op zoek naar een goed betaalde en flexibele bijbaan waarbij je ook nog genoeg tijd overhoud om leuke dingen te kunnen doen? Ben jij woonachtig in de omgeving van Boxtel? Lees dan snel verder!

Functieomschrijving

Heb jij al bijna (zomer)vakantie en zoek je leuk vakantiewerk? Dan zijn wij op zoek naar jou! Gom biedt jou nu een flexibele zomerbaan als schoonmaakmedewerker.

Bij Gom kom je terecht in een leuk team. Wij zorgen ervoor dat je goed voorbereid te werk gaat.

Bij Zorggroep Elde Maasduinen in Boxtel, locaties Liduina en Wereldhuis, zijn wij op zoek naar vakantiemedewerkers die ons schoonmaakteam komen versterken. De werkdagen zijn van maandag t/m vrijdag. De werktijden zijn in de ochtend vanaf 06:00, 07:00 of 08:00 uur. Dit is een parttime dienstverband van 20 uur per week. Je houdt genoeg tijd over om leuke dingen te ondernemen met vrienden en familie!

Wil je meer weten over deze vacature? Je kunt een WhatsApp-berichtje sturen naar Melissa op [klik hier voor het telefoonnummer] of even bellen!

Wat je krijgt

Werken als vakantiekracht bij Gom betekent werken in een familiebedrijf, leuke collega?s en een informele werksfeer. Samen kijken we hoe we het werk voor jou zo leuk mogelijk kunnen maken.

Jij bent natuurlijk benieuwd naar wat je gaat verdienen zodat je snel die vette sneakers kunt kopen of op het terras kan gaan zitten met vrienden! Bij Gom verdien een goed salaris! Wij bieden een bruto uurloon vanaf 21 jaar tussen de EUR11,36 en EUR14,19 afhankelijk van je leeftijd, kennis en ervaring.

Wie je bent

Jij bent enthousiast, gastvrij, precies en klantgericht. Je snapt dat het belangrijk is om te werken volgens een bepaalde structuur. Als schoonmaker heb jij;

een goede beheersing van de Nederlandse taal in woord en geschrift;

beschikbaar in de vakantieperiode;

een flexibele houding.

Ben jij de vakantiemedewerker die wij zoeken in Boxtel, Noord-Brabant? Solliciteer dan snel via de sollicitatieknop!

Wil je meer weten over deze vacature? Neem dan contact op met onze recruiter! Sollicitaties per mail worden niet in behandeling genomen.
Gerelateerde opleidingen:
Gerelateerde opleidingen/cursussen aan de sector(en) van deze vacature:
Sollicitatiewijze:
Bij sollicitatie wordt u doorgelinkt naar de website van Gom