Zorggroep Charim

B-Verpleegkundige / Sociaal Psychiatrisch Verpleegkundige

Details van de functie

Logo Ben jij de B-verpleegkundige of de sociaal psychiatrisch verpleegkundige die op zoek is naar een nieuwe uitdaging? Doen!
Wij zijn op zoek naar een gedreven verpleegkundige met ervaring met mensen met een psychiatrisch beeld. Samen met deskundige collega’s wil jij ervoor zorgen dat de bewoners een zo’n tevreden mogelijke dag hebben. Er is genoeg uitdaging want jij gaat je bezighouden met het door ontwikkelen van de in 2020 geopende Gerontoafdeling. Lijkt dit jou een mooie uitdaging om aan bij te dragen? Solliciteer dan snel!

Wie ben jij?
Als verpleegkundige heb je kennis en ervaring in de (geronto)psychiatrie of ben je bereid je hier verder in te ontwikkelen. Jij vervult een voortrekkersrol binnen het team en vindt het een uitdaging om voor bewoners een goed benaderingsplan op te stellen en uit te voeren. Vanuit jouw ervaring zorg je voor een dagprogramma met structuur gericht op de behoefte van de bewoner. Hoe je dat doet? Daar weet jij zelf alles van! Daarnaast kun je reflecteren op je eigen werk en durf je het gesprek hierover met jouw collega’s aan te gaan. Verder vragen wij:
  • minimaal een afgeronde opleiding tot verpleegkundige;
  • een BIG-registratie.

De afdeling Gerontopsychiatrie van De Meent
De in 2020 geopende afdeling Gerontopsychiatrie van De Meent is nog volop in ontwikkeling. De afdeling biedt specialistische zorg aan ouderen met psychische klachten, zoals depressie, persoonlijkheidsproblematiek of psychotische stoornissen. De afdeling bestaat uit 2 woonunits die woon- en leefruimte biedt voor totaal 16 bewoners.

Betekenisvol werk, doen we!
Zorggroep Charim is een christelijke ouderenzorgorganisatie voor liefdevolle zorg die verder gaat. Bij Charim doe je je werk met liefde. Liefde voor je cliënten, voor je collega’s en voor je vak. Samen willen we de dromen, wensen en verlangens van onze cliënten realiseren. Lees meer over de identiteit op: www.werkenbijcharim.nl/over-charim.

Wordt dit een match? Wij bieden:
  • FWG 45 maximaal € 3.362,22 of FWG 50 maximaal € 3.818,87 bruto per maand op basis van een 36-urige werkweek;
  • 8% vakantietoeslag en 8,33% eindejaarsuitkering;
  • volop keuze uit extra’s van het Charim voordeelmenu, bijvoorbeeld: extra vergoeding van reiskosten, korting op je nieuwe fiets, laptop, smartphone, smartwatch of sportabonnement;
  • de mogelijkheid om jezelf te blijven ontwikkelen via de Charim Academie en keuze uit meer dan 100 online trainingen van GoodHabitz.
Gerelateerde opleidingen:
Gerelateerde opleidingen/cursussen aan de sector(en) van deze vacature:
Sollicitatiewijze:
Bij sollicitatie wordt u doorgelinkt naar de website van Zorggroep Charim
Contactpersoon:
Vera van den Beemt
E-mailadres:

Sollicitatieformulier

Vul hieronder jouw gegevens in. (velden met een * zijn verplicht)

Bladeren…

Let op! Plaats je reactie en voeg je CV-bestand toe, bedrijven stellen dit zeer op prijs.
(Bestand dient niet groter te zijn dan 2MB)

  • De ingevoerde (persoons)gegevens worden door Zorggroep Charim gebruikt om jouw sollicitatie te kunnen beantwoorden;
  • Indien gewenst mag het bedrijf waar ik mijn sollicitatie naar stuur mijn gegevens bewaren om mij van informatie te voorzien;
  • Ik ben tenminste 16 jaar oud, of heb toestemming van mijn ouders of voogd om deze sollicitatie te plaatsen;
  • De privacy statement en algemene voorwaarden van Stichting ROC.nl zijn van toepassing.