Luba Uitzendbureau

Productie medewerker vlees

  • Vacature
VMBO
  • Noord-Holland
Schagen
29 juni 2022

Details van de functie

Logo Over de functie

In deze functie houd je je bezig met verschillende werkzaamheden: Je ontvangt goederen, draait gehakt en maakt hamburgers, marineert en rijgt saté vlees. Ook etiketeer je de vleespakketten en verricht je werkzaamheden aan de lopende band. Kortom, productiewerk met veel variatie. Ook sorteren, order picken en het verzendklaar maken van producten behoort tot je functie. Je werkt in 2-ploegendiensten. Je werktijden zijn van maandag tot en met zaterdag, of van 6:00 tot 15:00 uur of van 8:00 tot 17:00 uur. De ene week werk je de ene dienst, de andere week werk je de andere dienst.

Over het bedrijf

Je gaat werken bij een organisatie die haar klanten hoogwaardige kwaliteit vlees, vleeswaren, vis, wild en gevogelte aanlevert. Het hele proces van bereiding tot distributie is een proces wat met passie en ambacht wordt gedaan. De klanten waaraan wordt geleverd zijn restaurants, hotelketens, catering en instellingen, maar ook defensie, groothandels en maaltijdfabrieken.

Over Luba

Luba is het grootste uitzendbureau voor het MKB. Met de beste banen, bij de beste werkgevers bij jou in de buurt. Wij hebben altijd persoonlijk contact, zodat we weten wat je nodig hebt om te groeien. En we zijn er voor iedereen. We denken niet in hokjes, we denken met je mee. Waar je ook aan de slag wilt, er is altijd werk bij jou in de buurt. Solliciteer direct!
Gerelateerde opleidingen:
Gerelateerde opleidingen/cursussen aan de sector(en) van deze vacature:
Sollicitatiewijze:
Bij sollicitatie wordt u doorgelinkt naar de website van Luba Uitzendbureau