Luba Uitzendbureau

industrial sprayer

  • Vacature
VMBO
  • Noord-Holland
Alkmaar
18 mei 2022

Details van de functie

Logo Over de functie

You start your day with your colleague, your duo buddy for the day with your professional spraying equipment. You are going to move different products manually. These parts are on a rail so that you spray and reach everything easely. You're going to spray different parts. The layer must be opaque and of good quality. Spraying the parts is a continuous process, so you never have to get bored! Do you already have experience as an industrial sprayer or powder coater? That's a nice bonus, but not a hard requirement! Even without experience you can respond to this vacancy.

Over het bedrijf

Je nieuwe werkplek is een enthousiast en betrokken bedrijf gespecialiseerd in het produceren van complete laad- en lossystemen voor vrachtwagendocks. Op de markt van de bouwelementen is dit bedrijf een begrip op het gebied van garagedeuren, huisdeuren, kozijnen en aandrijvingen voor woning en industrie. Het is op dit vlak dan ook de grootste aanbieder in Europa, dankzij tientallen jaren bestendige groei van een familiebedrijf in het teken van vernieuwing, kwaliteitsgarantie en klantenbinding. Door een overname gaat het het bedrijf nog meer voor de wind.

Over Luba

Luba is het grootste uitzendbureau voor het MKB. Met de beste banen, bij de beste werkgevers bij jou in de buurt. Wij hebben altijd persoonlijk contact, zodat we weten wat je nodig hebt om te groeien. En we zijn er voor iedereen. We denken niet in hokjes, we denken met je mee. Waar je ook aan de slag wilt, er is altijd werk bij jou in de buurt. Solliciteer direct!
Gerelateerde opleidingen:
Gerelateerde opleidingen/cursussen aan de sector(en) van deze vacature:
Sollicitatiewijze:
Bij sollicitatie wordt u doorgelinkt naar de website van Luba Uitzendbureau